Tarts velünk egy egészségesebb és tisztább világba!

Mindannyian tudjuk, hogy a tiszta víznek milyen nagy szerepe van az élet fenntartásában, de sajnos az egész világon, így Magyarországon is az emberek hatalmas mennyiségben vásárolják a PET palackos vizeket.

 

mentsuk_meg_foldet.jpg

 

Egy átlag család évi 140.000 Ft-ot kifizet olyan termékre…

Egy 4 tagú család átlag 140.000 Ft-ot költ évente ásványvízre, ha csak 1,5 liter azaz 1 üveg (60 Ft/l) vizet vásárolnak fejenként naponta…(azt nem kell mondanom, hogy ez a mennyiség mennyire kevés)!


  • ...ami tele van az egészségre káros vegyi anyagokkal, amik a műanyag palackból oldódnak a vízbe? Ezek az anyagok gyengítik az immunrendszert és elősegítik a vesekőképződést.

 

  • ...amik számos ásványi anyagot tartalmaznak, ám korántsem biztos, hogy olyan mértékben, amire a szervezetnek szüksége van? Tudod, mennyi nátriumra, kalciumra van naponta szükséged? Hogy mennyi a napi fluorid vagy nitrit mennyiség, ami még nem veszélyezteti egészségedet?
  • ...amit málhás szamárként cipelnek haza hétről hétre kartonos kiszerelésben?
  • ...amiből egyetlen liter előállításához 2 liter vízre van szükség?

 

 bővül víz.jpg

 

...aminek csomagolása olyan anyagból készült, melynek gyártása közben elképesztő mennyiségű széndioxid szabadul fel? Egy négytagú család átlagos fogyasztását számolva ez évi 100 Kg CO2-t jelent, ami a levegőbe, majd később az emberek tüdejébe jut!
 

...aminek csomagolóanyaga becslések szerint 1000 év alatt – igen nem tévedés, EZER év alatt bomlik le? (Forrás: Container Recycling Institute)

 

Amellett, hogy az egészségre nincs jó hatással, elgondolkodtató, hogy milyen világot hagyunk gyermekeinkre, ha nem veszünk tudomást a környezetet romboló hatásokról!

 

 

palackok_a_szemettelepen.jpg 

Amit a fenti képen látsz, a napi valóság egy szeméttelepen (Chris Jordan: Plastic Bottles 2007/2 - forrás: chrisjordan.com).

 


 A reklámok egészséges szépségtől mosolygó, vizet fogyasztó családjai, a szépséges, érintetlen tájat ábrázoló címkék mind-mind csak az érzelmekre hatnak. Azt sugallják, hogy ennél tisztább, természet közelibb víz nem létezik....miközben le nem bomló szeméthegyekkel árasztjuk el óceánjainkat, megmérgezzük Földanyát!

 


 

Mi magyarok naponta minimum 2 millió PET palackot dobunk ki, ami 300 év alatt sem bomlik le!

 Azok az emberek, akik sok emberrel állnak kapcsolatban és sok ember fogadja meg nap, mint nap a tanácsaikat, könnyedén tudnak összefogva pozitív eredményeket elérni, új trendet teremteni… azt hiszem, most szükség van erre!

 

A bio és öko boltok, mint az egészséges életmód úttörői szerepet tudnának vállalni abban, hogy az emberek ne termeljék tovább ezt az elképesztő méretű le nem bomló műanyag szeméthegyet!

 

 

Döntések és választások!


Mindenki maga döntheti el, mit választ. A víz számos formája áll rendelkezésre. Palackozott ásványvizek, csapvíz, tisztított víz, PI víz. Ahhoz, hogy az egészség megőrzéséhez tudatos döntést hozhassunk, ismernünk kell azokat a fizikai, kémiai, biokémiai folyamatokat, amelyek befolyásolják a test egészséges működését. Persze nem kell tudóssá válni! Ám kétségtelen tény, minél tisztábban látjuk az összefüggéseket, annál nagyobb spektrumban vagyunk képesek szűrni a beérkező információkat.

 

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk ebben. Fordulj hozzánk bizalommal. Az információ hatalom. Amivel élve a legtöbbet tehetünk önmagunkért és szeretteinkért. Ha ez megvalósul, akkor mi megtettük azt, amiért azt a feladatot választottuk, hogy az egészséges ivóvíz biztosításáért harcolunk. Mert egészségesnek maradni alapvető jog mindenki számára...

 

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot

 

fb fejléc_2017.png ^287CDCF99DEDD366A681F18C174B64CF324FA854FF406027E4^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

 

KINI_karácsonyi_3.png

 

Maunawai_to_kéz_KINI.png

 

2016_vital_2.jpg

 

Maunawai_karacsony_2016.jpg

 

Maunawai_karacsony_2016_Zoldujsag.png

 

MAUNAWAI-Kanne_KINI-fehér.jpg

 

vizlagyito_elonyok_2.jpg

 

EcoWater termékek.jpg

 

WiFi.jpg

 

Maunawai borito019.jpg

 

 

 

 

 

 

Adószám: 23561441-2-07
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

info@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója.

2462 Martonvásár, Szent László út 5.

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés