SmartSoft okos és szupertakarékos vízlágyítók - válaszd a legjobbat!

Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító vízlágyítók 

 

Az általunk forgalmazott vízlágyító készülékek a jelenleg elérhető legkiforrottabb műszaki és technológiai megoldásokat tartalmazzák.
Az elmúlt években ezek az újgenerációs vízlágyító készülékek óriási fejlődésen mentek keresztül, így biztosíthatjuk a megérdemelt kényelmet Önnek és családjának.
A jelenleg elérhető szupertakarékos vízlágyítókat úgy terveztük meg, hogy azok felügyeletmentes, biztonságos és megbízható otthoni segítségek legyenek.

Bízd magad a szakértőre, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a választásban!

 

 


 

Vízlágyítóink a legjobb megoldást nyújtják az egész család számára.

 • A Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító vízlágyítók technológiája a piac leggazdaságosabb megoldását kínál ja Önnek.

 

 • Készülékeink hatékonysága mind a só, mind a vízfogyasztás tekintetében kiemelkedő: egy hagyományos vízlágyítóhoz képest évente akár 75%- kal kevesebb költséget termelnek! A beruházás pillanatok alatt megtérül.

 

 • Szabadalmaztatott és kivételesen tartós HydroHome vízlágyítók minimális mennyiségű mozgó elemet tartalmaznak és gyártásuk során szinte kizárólag korróziómentes anyagokat használunk, így kevésbé használódnak el vagy rongálódnak meg. Az olyan szabadalmazott eljárásoknak köszönhetően pedig, mint a mechanikus tárcsák vagy az ellenáramú sóléfelszívásos regenerálási folyamat, biztosítjuk a termék maximális hatékonyságát és megbízhatóságát.


Minőségi vízlágyítók, összetett szolgáltatás a teljes kényelemért

Tevékenységünk során a hosszú távú ügyfélkapcsolatokra összpontosítunk és teljes körű szolgáltatást nyújtunk, személyre szabott megoldásoktól a szakszerű beszerelésig és karbantartásig. Az Ön kényelméért.Élvezze a legjobb technológiát!

A gondosan megtervezett Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító termékcsaládok minden igényt kielégítenek.


A Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító termékcsaládok tervezése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az ideális mérethez a megfelelő teljesítmény és áramlási sebesség párosuljon.
Kiváló minőségű anyagok felhasználásának és a rendkívül esztétikus formatervezésnek köszönhetően ezek a modellek méltó díszei lehetnek otthonodnak.

 

 • Okos: SmartSoft vezérlés A Rider vízlágyítót egy okos szoftver vezérli, és lehetőséget biztosít többféle vízminőségnek megfelelő beállításra pár gombnyomásra ( szuper takarékos, normál, vasas víz üzemmódok). A vízlágyító készülékek az aktuális vízfogyasztáshoz igazítják a regenerálási ciklusaikat a készülékek beállításait

 

 • Takarékos: Speciális szűrőkavics alap a Rider vízkezelő készülékeknél javítja a víz áramlást a gyantaoszlopon és optimalizálja a magas minőségű gyanta ioncserélő kapacitásának teljes kihasználását.

 

 • Automatikus szabadság üzemmód: A Rider SmartSoft vízlágyítók autómata szabadság üzemmóddal rendelkeznek. A készülék érzékeli, amennyiben nincs a háztartásban vízfogyás, és regenerálás helyett kizárólag csak egy beállítható mennyiségű és idejű tisztavizes öblítést végez. Így nem alakul ki pangó víz a vízlágyítóban akkor sem ha az ingatlan nincs használatban, illetve nem történik sófogyasztás sem, mert csak öblít a készülék.

 

 • Biztonságos: Minimális vízhasználat só-oldásnál. A só-óldó tartály majdnem teljes egészébe száraz marad a regenerálási ciklusok között, így nem jönnek létre a vízlágyító működését zavaró só-hidak, és csökken a baktériumok megtelepedésének kockázata.

 

 • Intuitív: Részletes információkat tartalmazó nagy kontrasztú grafikus kijelző A kijelző segítségével könnyen leolvashatók a legfontosabb adatok, mint pl. a fennmaradó kapacitás és só, vízfogyasztás, továbbá a vízlágyító készülék működésére és a regenerációs ciklusra vonatkozó információk.

 

 • Kényelmes: A minimális só fogyasztásnak köszönhetően a Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play, és HydroHome áram nélkül működő vízlágyítóknál alig szükséges foglalkozni a készülékekkel, több havonta egyszer kell csak vízlágyító sót utántölteni.


Euro-Clear Midnight Plug & Play WIFI – vízlágyító

A Midnight Plug & Play vízlágyítók a Wi-Fi technológia segítségével most még könnyebbé teszik a rendszer és a vízfogyasztás ellenőrzését.
Egy okos telefon, egy laptop vagy egy számítógép segítségével gyakorlatilag bárhonnan nyomon követheted.

Euro-Clear Midnight Plug & Play WIFI - Biztonság és Interaktivitás

 

Egy egyszerű és biztonságos online kezelőfelület villámgyors hozzáférést biztosít a berendezés paramétereihez, mely lehetővé teszi a só kifogyásig hátralévő napok számának, a ciklus ütemtervének, a vízhasználatnak, az aznapi vízhasználatnak és a rendelkezésre álló vízmennyiségnek a megjelenítését.
A Euro-Clear Midnight Plug & Play WIFI vízlágyítók WiFIi kapcsolat nélkül is tökéletesen működnek, az a teljesítményükre nincs hatással.

 

Az vízlágyító készülékek használatának előnyei

A kemény víz nagy mennyiségben tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a kalcium, magnézium és a vas. Ezek számos problémát okozhatnak, többek között vízkőlerakódást, ami csökkenti az háztartási gépek hatékonyságát és lerövidíti az élettartamukat, továbbá a mosó és tisztítószerek hatóereje is kisebb lesz.

 • A Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play, és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító készülékek kivonják a vízből a fölösleges kalciumot és magnéziumot, így használatával a fent említett gondok megelőzhetők.
 • Vízvezetékrendszer védelme: akár 20% al is csökkenhet az energiaveszteség (óvja a fűtőberendezéseket, a vízvezetékeket a lerakódó kazánkőtől) A vízkő eltömíti a csöveket, zuhanyrózsákat és csaptelepeket, ami a vízáramlás és a víznyomás csökkenéséhez vezet.
 • Kevesebb mosószer: akár 60%-al* is kevesebb mosószer, szappan és sampon is elegendő ugyanannak a hatásnak az eléréséhez! Igazán környezetbarát megoldás!
 • Kevesebb energiafogyasztás. Nincs többé vízkőlerakódás a vízforraló, mosogatógép, mosógép vagy kávéfőző fűtőszálain, így az eszközök megőrzik hatékonyságukat.
 • Kevesebb szappanlerakódás a fürdőszobában, és a ruhák is puhábbak illatosabbak lesznek
 • Fényes, tiszta edények, csillogó evőeszközök és poharak


A lágy víz előnyei - Kényelem és egészségvédelem

 

 • Egészség és szépségápolás. Őrizd meg hajad és bőröd eredeti finomságát, ruganyosságát és fényét. Rendkívül előnyös érzékeny bőrűek számára.
 • Kíméletes a ruhákkal és fehér neműkkel. A kemény víz hatására a mosott ruha merev, durva tapintású lesz. Őrizd meg színes ruháid fényét és élvezd tovább a világosabb és lágyabb színeket.
 • Ízletesebb kávé és tea. A lágy és megtisztított vízben jobban érezhetők az aromák.
 • Könnyebb takarítás. Nem hagy többé nyomot a víz az üvegen evőeszközökön, edényeken vagy a konyhai és fürdőszobai felületeken.


Élvezd a lágyvíz előnyeit az egész házban, ez a legoptimálisabb megoldás Neked!


A vízlágyítót a bejövő hidegvíz vezetékre kell telepíteni a vízóra utáni szakaszon, így a lágyvíz a ház minden helyiségében hozzáférhető

A Rider SmartSoft, Midnight Plug & Play, és HydroHome áram nélkül működő vízlágyító készülék – Smart Soft, és tárcsás vezérlésüknek köszönhetően - automatikusan, takarékosan működik és minimális a felhasználói beavatkozás. WIFI egységének köszönhetően a világon bárhonnan elérhető a készülék telefonos applikáción keresztül.

 

Amennyiben szeretnél otthonodra szabott komplex ajánlatot kérni, kérlek, töltsd ki a lenti táblázatot.

A táblázat elküldését követően kollégánk telefonon keresztül is felveszi veled a kapcsolatot.

 


Név: *

Település: *

Email cím: *

Telefonszám: *

Átlagos vízfogyasztás havonta (m3):

Vízkeménység:

Egyéb fogyasztó a hálózaton:

Lágyítani vagy tisztítani szeretne:

Bekötés feltételei:

Üzenet:

Csapvíz vagy Kútvíz:

Fürdőszobák száma:

Egyéb fontos szennyezőanyag a vízben:

Más szennyeződés:


 

 

EcoWater_Comfort_lagy_viz_az_egesz_hazban_optimized.jpg

 

 

CINTROPUR_NW25_piviztisztito_optimized.jpg

 

Rólunk mondták: 

Kedves Péter! Nagyon elégedettek vagyunk a megrendelt kancsóval, sokkal jobb ízű vízhez jutunk ezáltal, mindenki szereti.

Balogh János - Budapest

Örülök, hogy a Maunawai mellett döntöttem. Péter mindig rendelkezésre áll, ha kérdésem van. Az alkatrész utánpótlás zökkenőmentes, a készülékkel eddig még nem volt probléma.

Németh Ágnes - Győr

Szeretnénk megkoszolni a lehetőséget, amit kitartó és helyes informálásával segített hozza ahhoz, hogy megvásároljuk a MAUNAWAI Pi-víztisztító készüléket. Elmondhatom több mint két hét után, hogy a család minden egyes tagjának a szokása gyökeresen megváltozott. Szinte hihetetlen hogy az óta mindenki rászokott a víz fogyasztására, es megközelítőleg háromszor annyi folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, mint azelőtt. Furcsa hogy a gyerekek nem követelik az üdítőket....

Robert Varga - Szerbia

 


 

Lágy víz az egész házban. a lágy víz előnyei:

 

vizlagyito_zuhanyzas egy elmeny.jpg

 

 • Hidratált és fényes haj. Lágy, sima bőr.
 • A textíliák hatékonyabb mosása és öblítése, így azok lágyabbak lesznek, és nem veszítik
 • el színüket. Akár 60%-al kevesebb mosószer felhasználás.
 • A szaniterek és szerelvények tisztaságának könnyebb elérése a szappan és a vízkőkiválások
 • csökkentésével.
 • Cseppmentes és foltok nélküli tökéletesen elmosott edények. Jobban csillogó tányérok,
 • még átlátszóbb poharak.
 • Fűtési és vízmelegítési költségek megtakarítása, köszönhetően az akár 20%-al
 • nagyobb hatékonyságnak.
 • A vízzel érintkező háztartási berendezéseinek hosszabb élettartama, az eszközök és a
 • vízvezeték vízkő elleni védelme miatt.

 


  

 

EcoWater_certifikáciok.jpg

 

valaszd_az_ecowater_Comfortot_web_optimized.png

 

Rólunk mondták: 

Az edzőm ajánlotta a pi-vizet. 25 kilót már fogytam, de maradt még rajtam pár kiló felesleg, ami sehogy se akart lemenni. A pi-víz rendbe tette az anyagcserémet, és csak 3 kiló választ el...

Kiss Tamás - Budapest

Decemberben vásároltam egy pí-víztisztító készüléket,és ígértem, hogy januárban visszajelzek. Teljesen jól működik a készülék, a tisztított víz pedig kifejezetten finom, úgyhogy jó döntés volt, hogy megvettem

Budai Eszter - Budapest XVI.ker.

 

CINTROPUR_ipari_szűrő_banner_optimized.jpg

 

Adószám: 23561441-2-42
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

info@piviztisztito.hu

Tel.: +36 30 379 0087

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója.

2462 Martonvásár, Szent László út 5.

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés