Adatvédelem és Jogi Nyilatkozat

ADATVÉDELEM

 

Irányelv

A GeoMag Water KFT. (a továbbiakban Webáruház Tulajdonos) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk kedves látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik.

 

Jelen Adatvédelmi Nyilatkozat célja, hogy a maunawai.hu webáruházból rendelt termék megrendelése során megadott és a weboldal üzemeltetői („Adatkezelő”) számára hozzáférhetővé vált személyes adatok és egyéb adatok kezelésére vonatkozó elveket és szabályokat meghatározza.

 

Jelen Nyilatkozat hatálya kizárólag az oldal használatához szükséges, az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott adatokra terjed ki, rendelkezései nem vonatkoznak arra az esetre, ha valaki önszántából nyilvánosságra hozza saját személyes adatait, vagy azok egy részét az oldalon, vagy az oldal közvetítésével.

A felhasználói megrendelés során megadott adatok közül kizárólag a név és az e-mail cím tekinthető bizonyos feltételek fennállása esetén (pl. a név és e-mail cím valós) személyes adatnak.

 

Regisztrációs adatok


AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Felhasználó önkéntes hozzájárulása, hogy a webáruház használata közben megadott személyes adatai felhasználásra kerüljenek, illetve az Infotv. 5. § (1) bekezdése és a 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

A Webáruház Tulajdonos tiszteletben tartja a Webhelyet látogató felhasználók személyes adatainak védelmét biztosító jogait. A jelen adatvédelmi nyilatkozat alapján Ön eldöntheti, hogy mely adatait adja meg a jelen Webhelyen. A Webáruház Tulajdonos az Ön, a jelen Webhelyen megadott adatait az itt foglaltaknak megfelelően kezeli. Az Ön adatszolgáltatása minden esetben önkéntes. Személyes adatainak megadásakor Ön felhatalmazza a Webáruház Tulajdonos-t, hogy az Ön által megadott adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozattal összhangban felhasználhassa. A Webhelyre történő regisztrációval Ön egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Önnek a Webáruház Tulajdonos a Webhely témájába illő értesítőket küldhessen, az Ön ezen hozzájárulása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A Webhely kialakításakor arra törekedtünk, hogy a jelen Webhelyen elérhető Tartalmak, termékek és szolgáltatások legnagyobb része az Ön személyes adatainak megadása nélkül is elérhetők legyenek. Jelen adatvédelmi nyilatkozat a Webhely oldalairól közvetlenül, bármikor elérhető.

 

A www.piviztisztito.hu webáruház által forgalmazott termékek megrendelése esetén olyan adatokat is megadhatnak, amelyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény alapján személyes adatnak minősülnek, így azok kezelésére ezen jogszabály rendelkezései az irányadók.

Személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet. [2011. évi CXII. törvény]

Az Adatkezelés célja kizárólag a felhasználókkal történő kapcsolattartás megkönnyítése, adott esetben bizonyos szolgáltatások személyre szabott nyújtása, a megrendelt termék kiszállítása.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat mind a személyes, mind a nem személyes adatok gyűjtésére (pl. személytől független látogatottsági statisztikák készítésére felhasznált adatok) vonatkozik.

 

HOZZÁJÁRULÁS AZ ADATKEZELÉSHEZ

A felhasználó megrendeléskor hozzájárul, hogy az Adatkezelő GeoMag Water Kft. megrendeléshez kötelezően előírt adatait kezelje.
Önnek jogában áll korlátoznia, vagy megtiltania azt, hogy a jelen Webhelyen megadott személyes adatait a Webáruház Tulajdonos felhasználhassa, rögzíthesse. Önnek jogában áll a Webáruház Tulajdonos-től azt kérnie, hogy személyes adatait a Webhelyről törölje. Ez irányú kéréseit kérjük a Webhely kapcsolatfelvételi oldalon megtalálható e-mail címen, vagy az online kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül jelezze felénk.

A Webáruház Tulajdonos harmadik féllel nem osztja meg a jelen Webhelyen keresztül önkéntesen megadott személyes információkat az adat tulajdonosának az engedélye nélkül. Kivételt képeznek ez alól a mindenkori jogi szabályozásból fakadó kötelező adatszolgáltatások (kormányzati hatóságoknak, idézésnek, bírósági végzésnek megfelelő kötelezettség, stb. esetén).

A Webhely tartalmazhat olyan elemeket, amik a látogatóktól ismerőseik adatait (nevüket, becenevüket, esetleg e-mail címüket) kérik el. Ezen megadott, személyes adatnak minősülő adatokra is vonatkoznak az itt foglaltak; ezen adatok is a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat védelme alatt állnak.

 

COOKIE-K HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK
A Szolgáltató a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis adatcsomagot (ún. „cookie"-t) helyez el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása a felhasználó élmény növelése érdekében. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkalmazásának tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül az adott oldal működése nem teljes értékű.
Webáruházunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.

 

ADATBIZTONSÁG

Az Adatkezelő törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa használt számítástechnikai rendszerek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az oldalon tárolt adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.

Az önkéntesen megadott adatokat, ha az adatok megadásának helyén a jelen Webhelyen ez külön nem került meghatározásra, akkor a Webáruház Tulajdonos a következőkre és csakis az itt felsoroltakra használhatja fel: a Webáruház Tulajdonos hírleveleire való feliratkozás meghívására (automatikus hírlevélküldésre nem), a Webáruház Tulajdonos termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos promóciós célú üzenetek küldésére, illetve a Webáruház Tulajdonos-al üzleti kapcsolatban álló harmadik felek termékeit és szolgáltatásait ajánló promóciók küldésére.

A Webhely a helyes működéshez és a szolgáltatások helyes működéséhez cookie-k használatát igényelhetik. Ezekben az esetekben amennyiben a látogató böngészőjében a cookie-k engedélyezve vannak, akkor a cookie-k használata automatikus. A cookie-k, melyeket a látogató böngészője ment le a látogató számítógépére nem tartalmaz személyes adatokat, azok csak a Webhely által felhasználható információdarabkákat tartalmazhatnak, melynek célja az, hogy a Webhely ezeken keresztül azonosítani legyen képes a látogatót, így a visszatérő látogatónak bizonyos, már a jelen Webhelyen megadott és rögzített adatait nem kell újra megadnia. A cookie-k használata egy lehetőség a Webhely kényelmesebb böngészéséhez, a cookie-k használatát a felhasználó bármikor saját böngészőjében letilthatja. A Webhely egyes szolgáltatásai és Tartalmai ugyanakkor nem kizárt, hogy igénylik a cookie-k adta lehetőségeket, így ezen szolgáltatások és Tartalmak olyan böngészőkkel, amikben a cookie-k lehetősége ki van kapcsolva, előfordulat, hogy nem lesznek elérhetőek.

Az információk biztonsága és védelme érdekében minden ésszerű intézkedést megteszünk. A Webáruház Tulajdonos a hozzá eljutott személyes és nem személyes adatokat bizalmas adatként kezeli, melyekre a titoktartási kötelezettség is érvényes. Az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozzuk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférést, az adatok megváltoztatását, illetve jogosulatlan felhasználását.

 

A FELHASZNÁLÓ ADATKEZELÉSSEL KAPCSOLATOS JOGAI

A felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését. A felhasználó a személyes adatainak törlését, vagy módosítását, illetve adatkezeléssel kapcsolatos információkat az alábbi módon kérheti:

 

E-mailen: info@piviztisztito.hu

 

A felhasználó kérésére az adatkezelő köteles tájékoztatást adni az általa kezelt adatairól, az adatkezelés jogalapjáról, céljáról, időtartamáról. Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, megadni a tájékoztatást. A felhasználó bármikor kérheti adatai helyesbítését, módosítását illetve törlését. Az adatkezelő köteles a felhasználó által kért saját adatival kapcsolatos helyesbítését, módosítását illetve törlését 25 napon belül elvégezni. Amennyiben az adatkezelő a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait, tájékoztatnia kell az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

Adatkezelő tiszteletben tartja és megóvja a személyes adatokat. A felhasználó adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Adatkezelő a felhasználó adatait csak a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja a szerződés fennállásának ideje alatt. Az adatkezelő a felhasználó adatait a 2000. évi C. törvény 169. § alapján legalább 8 évig köteles megőrizni.

Adatkezelő minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos megőrzéséért, de nem vállal felelősséget természeti csapás, bűncselekmény vagy egyéb, elháríthatatlan okból bekövetkező adatvesztésért, megrongálódásért vagy illetéktelen személyek általi hozzáférésért.

 

JOGORVOSLAT

Felhasználó adatinak nem jogszerű kezelése esetén panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. Telefon: +36 -1-391-1400 Fax: +36-1-391-1410 E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu)

A felhasználók adatainak kezelésekor az alábbi hatályos jogszabályok figyelembevételével és betartásával járunk el:

Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény;
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
Az 2001. évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról rendelkező törvény;
Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény;
Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. CXII törvény;

 

A Webhely tartalma

A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére Webáruház Tulajdonos nem vállal garanciát. Webáruház Tulajdonos és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (hiperlinkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a Webáruház Tulajdonos független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan a Webáruház Tulajdonos nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

 

Bankkártyás fizetés

Jelenleg On-Line áruházunkhoz nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így látogatóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Felhívjuk figyelmüket, ha bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap a nevünkben, azonnal jelezzen felénk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinket, mert ilyen felszólítást semmilyen körülmények között sem küldünk ki ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja.
Amennyiben Webshop szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.

 

A regisztráció megszüntetése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő:
Az elérhetőségeink (kapcsolat) oldalon megadott ügyfélszolgálati e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén kérjük, jelezze ez irányú szándékát.
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

 

Panasz ügyintézési lehetőségek ismertetése:

Felhasználó a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos panaszait az alábbi elérhetőségeken tudja bejelenteni:

GeoMag Water Kft. (2119 Pécel, Lázár Ervin u.7/B.., Telefonszám: +36 (20) 447 1677, E-mail: info@piviztisztito.hu)

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5. Telefon: +36 (1) 391-1400 Fax: +36 (1) 391-1410, E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu)

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság: (Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20. Központi telefonszám: +36 (1) 459-4800, Faxszám: +36 (1) 210-4677 Vagy az illetékes Területi Főfelügyelőség elérhetősége mely az alábbi linken érhető el http://www.nfh.hu/magyar/informaciok/elerheto/teruleti


JOGI NYILATKOZAT


Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: GeoMAg Water KFT, Green d' Or GmbH (piviztisztito.hu, maunawai.hu)

 

A www.piviztisztito.hu weboldal teljes tartalma, ezen belül a hírlevél sorozatok, letölthető tanulmányok és e-book-ok szerzői jogvédelem alatt állnak az 1999.évi LXXVI. tv. alapján, és a GeoMag Water KFT. tulajdonát képezik.

 

A piviztisztito.hu weboldalról engedély nélkül, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban felhasznált grafikai elemek illetve szövegek után használati díj fizetendő. A felhasználás díja 10.000,- Ft + ÁFA grafikai elemenként naponta, illetve 5.000 Ft + ÁFA mondatonként naponta. A jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, ügyvédünk által ellenjegyzett levelet és a fenti díjszabással kalkulált számlát küldünk.

 

A piviztisztito.hu weboldalon lévő tartalmak részben a Német Green d'Or Gmbh. szellemi tuladonát képezik. Ezen jogvédett tartalmaink illegális felhasználói részére a jogsértés abbahagyására felszólító, a Green d'Or Gmbh. ügyvédje által ellenjegyzett levelet, és 5.000,- € fizetendő és az Európai Jogszabályok alapján végrehajtható számlát küldünk.

 

Általános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

 

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!

 


20130725_145453 (4).jpg

 

Üdvözöllek, Jancsik Péter vagyok, apa, férj és vállalkozó. Kérdéseiddel fordulj hozzám, szívesen válaszolok. 

Elérhetőségek:

 

E-mail

jancsik.peter@piviztisztito.hu

 

Tel.: +36 20 447 1677

 

Cégnév: GeoMag Water KFT.
Székhely: 2119 Pécel, Lázár Ervin u.7.

 

Személyes árú átvétel: 2119 Pécel, Lázár Ervin u.7.( Telefonos időpontegyeztetés szükséges )


Adószám: 23561441-2-43

Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

 

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002



 

 

Nálunk az egész család csak ezt issza. Nem kell cipelni a vizet a boltból, mindig kéznél van a finom és egészséges víz. Csak ajánlani tudom a Maunawai-t.

Remete Ágnes - Budapest

Kedves Jancsik Péter!
Ismételten megkeresem Önt, mivel lassan letelik az 1 év amióta megvásároltam a PIPrime K8 tipusú víztisztító készüléket.
A készülék remek ,nem iszunk más vizet ( még a kutyánk is ezt issza ), nagyon érezzük a különbséget ha máshol kell vizet fogyasztanunk. Valahogy a testünk-lelkünk is más, bár jógázunk is de ez még jobb így.
Levelemhez csatolom azt a szűrőcsere csomagot amit most meg szeretnék rendelni.

Takácsné Telek Erika - Hatvan

Harmadik hete, hogy nem vásárolunk ásványvizet. Ez kb. 15000 Ft megtakarítást jelentett. Napi 6 palack Szentkirályi 120 Ft / palack átlagárral számolva. Nyáron ennek a mennyiségnek a duplája is elfogyott.
Arról nem is beszélve, hogy a bevásárlások alkalmával nem kell ezt a vízmennyiséget hazacipelni.
Az összes ásványvíznek van egy jellemző íze, ami alapján nem tudnám beazonosítani őket, de mellékízük van. A csapvíz íze mindig változó. A fogyasztása néha egy kis mellékízzel, néha meg kifejezetten kellemetlen ízzel párosul.
Azt, hogy mit szűrt ki a készülék a csapvízből három hét alatt, a csatolt kép szemlélteti.
A kicsomagolt kerámia szűrő felülete hófehér volt. Mára a szennyeződés egy összefüggő sárgás bevonatot képez.
A Pí viz a semleges ízével kifejezetten finom, a fogyasztása kellemes.
A készülék beüzemelése a szállítás napján megtörtént. Azóta a gyerekek minden nap ezt viszik az iskolába. A feleségem és én is ezt fogyasztjuk a munkahelyünkön. Gondolkodunk nagyobb, 1 literes műanyag flakonok vásárlásán. Különösebb élettani hatását nem tapasztaltunk idáig. Bár a 16 éves fiam azt mondja, hogy az órákon jobban tud koncentrálni és aktívabban vesz részt rajtuk. Ezt már több tanár is észre vette. Néhány barátunk is fogyasztott a vízből. Mindenki finom ízűnek tartotta. Édesanyám két éve használ egy másik típusú nem Pí víz szűrő készüléket. Neki is jobban ízlik a mi vizünk. Azt mondja, hogy nincsen mellékíze, mint az ő tisztított vizüknek. Röviden ennyi a tapasztalatunk, elmondhatom, hogy a vásárlást nem bántuk meg. A vizet szívesen isszuk, az íze kellemes. A készülék 7-8 hónap alatt vissza hozza az árát és biztosak lehetünk abban, hogy az így fogyasztott élő víz egészségesebb, mint az idáig használtak.

Garamszegi József - Budapest

Szia Pèter!

 

Szeretnèk visszajelzèst adni a víztisztítóról. Nagyon praktikus, dizájnos, könnyen használható kèszülèk, ès nagyon jó ízű vizet kèszít, enyhèn èdeskès, olyan mintha egy tiszta alpesi forrásból innèk. Ez a kèszülèk egyedi a piacon, az íz világ mellett számomra az is fontos volt, hogy programozhatom a vizet kristályokkal. Mindent tud! Köszönöm. Pèter szemèlyèben pedig egy hozzáèrtő szakembert ismertem meg. További sok sikert kívánok!

Horváth Anita - Budapest 13.ker.

A víztisztító berendezést rendben megkaptuk.A víz csodálatosan finom. A további munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok.

Piatsek Györgyné - Budapest 19.ker.

Kedves Péter,

Minden rendben volt az összeszereléssel, és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk.
Oly annyira,hogy szükségünk is volna még egy ugyanilyen készülékre a szüleim részére.

Szabó Erika - Szentendre

Szia Péter!

A vízlágyító teszi a dolgát, teljesen jól működik. Azóta kipróbáltam a teljesen lágyított vizet, de a majdnem nullára vett víz nem tetszett a feleségemnek, mert ilyen csúszós, "nyálkás" érzést ad mikor megmosod a kezed, úgyhogy visszavettem kb 4-es német keménységi fokra. Most így használjuk.

Személyes tapasztalatom, hogy azóta nekem nem viszket a bőröm fürdés után.
A vízkő szinte eltűnt a csaptelepekről is.

A Maunawai KINI víztisztító kancsó abszolút tökéletes. Nem tudom, hogy ez mitől van, de amióta megvan csak ezt a vizet iszom. Amikor még palackos vizet ittam/ittunk, rendszeresen kívántam és ittam a különböző szörpöket, azóta semmit és a szénsavas vizet sem kívánom.

Szóval összességében abszolút elégedett vagyok mindegyikkel!

 

Köszönöm!:-)
Üdv,Norbi

Mészáros Norbert - Tolna

Tisztelt Jancsik Péter!

Szükségem lenne még egy készülékre. 2 éve Floridában használok egyet. Nagyobbik fiam rendelte és küldte ki nekem.
A nyarat otthon fogjuk tölteni és ott is szeretném Maunawai vizet fogyasztani.
Fiaimat értesítettem, remélem holnap keresik Önt.
Ha nem, tegyen el egyet nekem.
Mi csak május 31 - én érünk Budapestre .

Megelégedéssel  és  köszönettel: Hegyi  Katalin.  SUNRISE,  F.L. USA.

Hegyi Katalin. SUNRISE, F.L. USA.

Kedves Péter!

 

Köszönjük a MAUNAWAI termekcsalád Quelle PiPrime K2 víztisztító berendezését.

Tökéletes vizet készít. Nagyon jó ízű. Sokkal szívesebben iszunk vizet. Pedig nekünk nem csapvízből kell, hanem kút vízből.

Az üveg tartállyal tökéletes és nagyon szép. 

Brassai Tamás - Pákozd

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott.

 

Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen.

Keményné Magdi - Békéscsaba

Adószám: 23561441-2-43
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

jancsik.peter@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés