Víztisztító csekklista

viztisztito_csekklista.jpgVíztisztító készüléket szeretnél vásárolni, de nem tudod, melyik mellett érdemes letenni voksodat? Nem a Te hibád, ha nem ismered ki magad!

 

Mint egészségtudatos, felelősen gondolkodó ember, azt már nyilván tudod, hogy sem a csapvíz, sem az ásványvíz fogyasztása nem egészséges.

 

Azt is tudod, hogy különféle víztisztítók közül választhatsz, hogy egészséges, szűrt vizet igyál. De nem mindegy, hogy mit szűr ki a berendezésed, és az sem, hogy hogyan és milyen áron teszi ezt!

 

Összeállítottam egy 10 pontos csekklistát arról, hogy milyen szempontok alapján válassz víztisztító készüléket. Nézzük!

 

asvanyok.jpg1. A készülék által szűrt víz legyen finom ízű, áttetsző, színtelen és szagtalan, megfelelő arányban és mennyiségben tartalmazza a hasznos ásványi anyagokat. Amennyiben úgy gondolod, hogy az ásványi anyagok nem tudnak szervetlen vagy ionos formában felszívódni, úgy ajánlom részedre az itt elérhető tanulmányt >>

 

  • 2. A víztisztító mérete legyen praktikus, kapacitása fedezze a napi elfogyasztott vízmennyiségeteket. Legyen elég nagy ahhoz, hogy egy 3-6 tagú család, főzéshez is tudja használni.

 

  • 3. Lehetőleg saját magad tudjad beszerelni, karban tartani és a szűrőket cserélni, mert ha ez nem megy, úgy szakembert kell hívnod, aminek költsége megterhelő, és felesleges kiadás.

 

  • 4. Legyen a víztisztító megfizethető – nem feltétlen a legdrágább a jobb. (A nagyon drága víztisztító készülékek esetében arra apellál a forgalmazó, hogy az egészségért nincs az a pénz, amit ki ne fizetnénk.)

 

  • Maunawai_szűrőtechnológiai_vizsgálat_IIREC_hu-1.jpg5. A szervezetünk számára káros anyagokat a lehető legjobb hatásfokkal szűrje ki. Legyen részletes vizsgálati jegyzőkönyve, (ide kattintva mutatok egyet >>), hogy milyen anyagokat képes kiszűrni.

 

 

  • 6. Sokszor kínálnak olcsón készüléket, ami első pillanatban vonzónak tűnik. Fontos azonban azt is megvizsgálni ilyenkor, hogy az adott készüléknek milyen fenntartási költségei lesznek a későbbiekben. Ha azt látod egy termékleíráson, hogy nagyon sűrűn pl. havonta – 3 havonta kell szűrőbetéteket cserélni (itt most nem víztisztító kancsóra gondoltam, hanem nagyobb készülékekre), az azt jelzi, hogy valószínűleg nem megfelelő a filterben lévő szűrőanyag, így kevés szennyezőanyagot képes megkötni. Sajnos ebben az esetben olcsó volt a készülék, de drága lesz a fenntartása.

 

  • 7. A szervezetünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat NE szűrje ki - nem “halott” desztillált-vizet akarunk inni, ugye, hanem élettanilag igazoltan jó hatású vizet.

 

  • 8. A víztisztító-alkatrészek és a cserélendő szűrőbetétek legyenek könnyen, gyorsan és olcsón elérhetők.

 

 

  • kapcsolat_2.jpg10. Legyen mögötte komoly cég ügyfélszolgálattal, ha problémád vagy kérdésed van, azonnal tudjanak segíteni. Fontos, hogy az alkatrészekhez, szűrőkhöz pár napon belül hozzá tudjál jutni, és ne heteket – hónapokat kelljen rá várnod (míg megérkezik rosszab esetben Kínából), hiszen addig nem tudod használni a víztisztítódat.

 

figyelem-154x180.pngAmire mindenképpen figyelj! Ne dőlj be a házalóknak, mert sajnos nem mindegyik tiszteséges.

 

 

Ha azt gondolod, hogy ezt csak kis cégek teszik, vagy, hogy ez csak nagyon naiv emberekkel történhet meg, olvasd el, illetve nézd meg az alábbi történeteket. Légy résen, mire adsz ki pénzt!

  

   

 

 

Ha kérdésed van víztisztító vásárlással kapcsolatban, ha maradt számodra homályos pont, írj nekem vagy hívj, szívesen segítek!


viztisztito_a_tiszta_vizert.png

AZT HISZED TUDOD, MIT ISZOL?

Ismerd meg a 10 legsokkolóbb tényt a csapvizről. 10 tényt, amiről senki nem beszélt még neked (nem véletlenül). 10 tényt, amivel minden egészségtudatos családnak tisztában kell lennie.

Érdekel a 10 tény!

maunawai_premium_hater.png

MAUNAWAI®

PI-víztisztító készülékek

Egészéges PI-víz, 8 Ft/liter áron cipelés nélkül!

szennyezett-az-ivoviz-magyarorszag.jpg

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

ikon_checklist.pngMire figyelj?

Csekklista víztisztító- vásárláshoz

ikon_poharviz.pngAz élet víze

Tudj meg többet a PI
vízről!

  

Tisztelt Jancsik Péter! Szükségem lenne még egy készülékre. 2 éve Floridában használok egyet. Nagyobbik fiam rendelte és küldte ki nekem. A nyarat otthon fogjuk tölteni és ott is szeretném Maunawai vizet fogyasztani.

Hegyi Katalin. SUNRISE, F.L. USA.

Mindkét gyerekemmel leteszteltem reggel a vizet és mindketten a tisztítottat felismerték! Kicsit kísérleteztem velük! Ma már nem kértek szörpöt se üdítőt csak töltögetik a kancsót!

Kovács Anikó - Budapest

További vélemények a Maunawai víztisztítóról

Adószám: 23561441-2-43
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

jancsik.peter@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés