A PI-víz hatásai az emberi szervezetre

Az ember mintegy 70 %-ban vízből áll.

 

testün_víz.jpgEz az érték azonban nem konstans!

 

Közvetlenül a születés után az az arány több mint 80%.

 

Természetes elhalálozás esetén, mely nem baleset, vagy betegség következtében következik be, már csak kevesebb, mint 50 % víz található meg!

 

Az élet során a szervezet vízhányada folyamatosan csökken. Ez a vízveszteség, ill. a relatív szárazanyag-felhalmozódás az öregedés elsődleges okai.

 

 

viztartalom-eletsoran.gif

Az agykéreg 84 %-ban, az izmok 75 %-ban, a szív 74 %-ban és az idegsejtek 70 %-ban állnak vízből!

 

Ez a folyadék mennyiség állandó mozgásban van, az intracelluláris testvíz kilencnaponként megújul.

 

 

Az ember víztartalmának mintegy 2/3-a a sejtben, 1/3-a a sejten kívül található.

 

öszvíztartalom.jpg

 

víztartalom_ember.jpg


 

"Az üdítőitalok olyan folyadékok, melyek egészen más biológiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetesen tiszta, energetizált ivóvíz, mely balzsam a test számára."
- Dr. med. univ. Ivan ENGLER

 Az olyan folyadékokat, melyek optimális biológiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a pivíz, nagyon gyorsan és kevés energiával fel tudják venni a sejtek.

Az emberi szervezetnek több szerve van. Ezekben a szervekben fehérjemolekulák találhatók. Akárcsak a szervek, a bennük található fehérjemolekulák is egy vízréteggel vannak körülvéve. A szervek körüli vízréteg vastagsága 20-40 vízmolekula.

Amennyiben a vízréteg vastagsága csökken, úgy sem a fehérjemolekulák, sem a szervek nincsenek már a saját megszokott környezetükben. Zavart állapotban vannak, nem tudják már a feladatukat betölteni. A sejt anyagcseréje nem zajlik már dörzsmentesen, a sejtek közötti információátadás gátolva van. Ennek főleg a sejtosztódásnál vannak súlyos következményei.

 


 

"A sejt halhatatlan. Egyedül a folyadék, mely a sejtben található van alávetve degeneratív folyamatoknak" 

 

- mondja Dr. Alexis CARREL (Orvosi Nobel-díj).

 

"Előfeltétele annak, hogy a sejt örökké éljen az, hogy ezt az extracelluláris folyadékot rendszeresen megújítsuk, nem minden víz tud "örök életet" biztosítani.

 


 

A különbség a biológiailag aktív sejtfolyadék, és a normális csapvíz között annak fizikai felépítésében, molekuláinak térbeli elrendeződésében (geometriájában) rejlik. Ennek a rendezettségnek a zavarása betegségekkel van összefüggésben."

A PI -víz teljesíti azokat a követelményeket, melyet a sejtvízzel szemben felállít. A pivíz gyorsan és csekély energiafelhasználással kerül a sejtbe. Az öregedési folyamatot le lehet lassítani, a szervezet kifogástalan működését belülről támogatja.

 

  • Rákos megbetegedések megelőzése


tumorsejt.jpg"Tumorok a sejt vízstruktúrájának tönkremenetelétől keletkeznek, tehát az intracelluláris vízben. Egy góc keletkezik "nem élővízből" a kvázi kristályos, energetizált sejtvízen "élő vízen" belül. Ez permanens ingerlő hatást fejt ki a sejtre, hogy osztódjon. Ennek következménye egy gyorsan növekvő rákos daganat." - Karl S. TRINCHER Elismert orosz-ausztriai biofizikus / Forrás: Trincher, K.: Víz - Az élet és a gondolkodás alapstruktúrája; Herder, Bécs 1990 /

 

Naponta körülbelül 3 liter intracelluláris víz újul meg a test által felvett folyadékokból. Ez a reformálás sok anyagba és energiába kerül a testnek.

 

A PI-víz tulajdonságaiban nagyon közel kerül a test saját intracelluláris sejtvizének tulajdonságaihoz. A rendezett, kis klaszterü szerkezet, és a energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

 

  • Koleszterin-lerakódások csökkentése


"Minden testi sejtben a koleszterin szabályozza a sejtmembránok vízáteresztő-képességét. Amennyiben a test nem kap elegendő mennyiségű, energetizált vizet (=dehidratálódás), úgy nem akarja a kevés értékes a vérben megmaradt vizet a sejtfalakon keresztül elveszíteni, és ezért lezárja a sejteket egy koleszterinréteggel."

- Prof. Shinji Makino és Dr. Faridun Batmanghelidj kutatási eredményei)

 

A test és a sejtek rendszeres PI-vízzel történő ellátásával elkerülhetjük a dehidratálást és a koleszterin lerakódását!

 

  • Szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése

 

Az egészséges emberi vér egy viszonylag stabil kolloid rendszer. Destabilizálás okozza a vér előnytelen gél-állapotát, mely végső soron a vér besűrűsödéséhez, csomósodásához, keringési zavarokhoz s végül szívinfarktushoz vezetnek.

 

arteria_34_n.jpg

 

Ennek a destabilizálásnak az okai a megnövekedett Zéta-potenciál értékekben (+mV vagy "magas pozitív redoxpotenciál") keresendők, melyet többek között az alumíniummal és nehézfémekkel szennyezett élelmiszerek okoznak.

 

"Az ivóvíz kezelése klórral, ózonnal és UV-sugárzással is növeli a Zéta-potenciál értékeket, s így a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét."

- (RIDDICK, Th.M.: Contron of Colloid Stability through Zeta- Potential; Zeta Meter Ic. New York)

 

A PI-energetizálás bizonyított módon képes arra, hogy a csapvíz magas pozitív redoxpotenciálját (+mV) csökkentse. A víz kolloid állapotát így javítja, és csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét. Ráadásul a pivíz magasabb antioxidációs képességgel bír, mint a csapvíz, ami által a szervezetben található szabad gyökök számának ritkításában is alátámasztja a szervezetet.

 

  • Az emésztés javítása

 

"Az emésztési folyamatoknál az enzimek kulcsszerepet játszanak. De csak akkor tudják biokémiai funkciójukat optimálisan teljesíteni, ha a hidrát-réteget rendszeresen tiszta, és energetizált, "kis-klaszteresen" strukturált vízzel látják el."  - (s. Dr. László Fülöp).

 

A pi-folyadék aktiválja az enzimeket, ezáltal a tápanyag gyorsabban és kisebb energiafelhasználással szívódhat fel, valamint nagyon erős méregtelenítő és salakanyag ürítő hatása van.

 

A PI-víz technológia biofizikai vizsgálatai

A PI-technológia tesztelése Prof. Fritz-Albert POPP által

Popp professzor a "biofotonok" feltalálása óta Németország legfontosabb tudósai közé tartozik.

Az ő Neussban található "Nemzetközi Biofizikai Intézete V." világszerte számos egyetem és kormány nevében végez kutatásokat - például élelmiszerek minőségének meghatározásánál.

 

Speciálisan ivóvíz vizsgálatához fejlesztette ki professzor Popp az elektro-lumineszcenciás méréseket. Ennél az eljárásnál a vizet egy sötétkamrában platina-elektródok között elektromosan gerjesztik, és az így keletkező biofotonemissziót (rekombinációs folyamatok/Counts) fotomultiplikátorral mérik. Különböző kisugárzási folyamatok jelzik a vizsgált vizek különbözőségét.

Az elektro-lumineszcenciás mérések tehát egy lehetőséget nyújtanak arra, hogy anyagi és finomabb anyagi változásokat a vízben, tudományosan lehessen ábrázolni.


A mérési eredmények magyarázata:

 

A csapvíz PI-technológiával és aktív-szénszűrővel történő kezelése során a kisugárzási érték 508,50-ről 56,63-ra csökken. 

 

Professzor Popp tudományos eredményei alapján, a csapvíz PI-technológiával történő kezelése során szignifikáns változások következnek be a vízminőségben. 

 

Kiválasztott kísérletek


Halak és a PI-víz technológia

 

A Szöul-i világkiállítás alatt négy hónapos időtartamig (1992. augusztus 7.-étől november 7.-éig) halakat tartottak egy lezárt edényben oxigén- és tápanyagutánpótlás nélkül, speciális, folyamatosan aktivizált PI-vízben.

A PI-kutatás szakemberei képesek arra, hogy az ősóceánéhoz hasonló folyadékot állítsanak elő, melyben édes- és sósvízi halak együtt tudnak élni.


Csírázási vizsgálatok növényekkel

 

Egymástól független tudósok megállapították, hogy a PIvízzel kezelt növények hamarabb csíráznak, és erőteljesebben növekednek. Laborvizsgálatok bebizonyították, hogy a PI-vízzel kezelt csíranövények növekedése olyan erőteljes, hogy Petri-csésze üvegfedelét is fel tudják nyomni.

A csapvízzel kezelt növények viszont a legtöbb esetben elpusztulnak, vagy megrothadnak.

 

Kirlian-kamerás fényképek a PI-energiáról

 

pi-viz-es-csapviz.jpg

 

A szabadalmaztatott Kirlian módszert, mely a bioenergia vizualizálására szolgál, 1939-ben Semyon és Valentina KIRLIAN fedezte fel. Azóta a Kirlian-fényképezést világszerte használják a tudósok, és Dr. KOROTKOV (Szent-Pétervári Egyetem) kutatásainak köszönhetően mára, nemzetközi elismertségre és fontosságra tett szert az orvosi diagnosztikában.

 


 

Egészségszakértők jelentései:


"A legtisztább víz", INA Kiadó

 

"PI-víz technológia egy kiforrott eljárás, mely nagy értékű tisztítóberendezésekkel történő kombinálással legmagasabb szintű biztonságot, komfortot és minőséget biztosít a vízkezelés során. Álfogó tanulmányok bizonyítják a technológia hatékonyságát."


Dr. med. H.-J. KLOSE

 

A DAH (Német gyógyászati munkaközösség a góc- és szabályozáskutatásért) elnöke,

A gyógyászati anyagellenőrzés Intézményének vezetője Duisburgban (N)

"A PI-vizes berendezés, az összes megvizsgált készülék közül a legjobb eredményt érte el. Főleg az In Vivo tesztek során mutatkozott meg, hogy jelentős mértékben megnőtt a biológiai regulációs képesség, a PI-víz megivása után."


Dr. med. Manfred DOEPP

 

- Nukleáris- és komplementer-gyógyász

- Holistic DiagCenter, Samerberg (N)

 

"A legjobb energetikai hatást a PI-víz tudja felmutatni. Ennél az a feltűnő, hogy speciálisan a szív meridiánjánál, minden PI-vizes tesztelésnél energetikai maximumot mutat ki."

 

Sabine NORMANN-SCHMIDT okl. mérnök

 

ACO DE PAOU, Institut de Recherche et Développement Ecologique Valernes, Franciaország

 

A legújabb mikrooptikai kutatások, melyeket szárított vízcseppeken végeztek sötétmezős-mikroszkóppal, a következő eredményeket hozták:

 

"Összefoglalóan megállapíthatjuk, hogy a PI-víznél egy különlegesen differenciált, több síkban strukturált, energetikus vízről van szó, amilyet semmilyen más próbánál, még megközelítőleg sem láthattunk."
Nemzetközi kutatások és referenciák a PI-víz technológiával kapcsolatban

 

PI-vizes technológia Németországban és Ausztriában:

 

- Prof. Dr. POPP Biofizikai Intézet, Neuss Egyetemi Docens Dr. med. TREUGUT Központi Radiológiai Részleg, Stauferklinika Schwäbisch Gmünd

- Dr. med. KLOSE A DAH (Német gyógyászati munkaközösség a góc- és szabályozáskutatásért) elnöke, és a gyógyászati anyagellenőrzés Intézményének vezetője Duisburgban (N)

- Dr. med. DUMRESE Sejtkutatás, NaturaMed Vitálklinika, Bad Waldsee

- Dr. med. KÖHLER A BIT-orvosi közösség elnöke (Biofizikai információs-terápia)

- Mag. HEUSEL A lég- és űrutazás statikájának és dinamikájának Intézménye, Stuttgarti Egyetem

- Hans-G. HÖTING Természetgyógyász Brémában, és tudományos munkatárs a Hagyományos kínai orvoslás Nankingi Egyetemén Kínában

- Dr. med. ANTLINGER TCM, Schärding

- Dr. med. BECK Reha Klinika, Aspach

- Dr. med. KOBAU Villachi Fogklinika

- Dr. med. SPREITZHOFER Kezelőorvos, Judenburg Nemzetközi PI-Tech fórum

 

1995 óta szervezi a japán "ssociation for Research and Propagation of Bio Energy Systems" évente egy nemzetközi kongresszust, melynél orvosok és tudósok a világ minden részéről a PI-kutatással kapcsolatos legújabb eredményeket teszik közzé.

 

1997-ben még a japán császári család hercege, His Imperial Prince Tomohito is előadta saját tapasztalatait és aktivitásait a PI-vízzel kapcsolatban, s azóta mint népszerű tanú szolgál a PI-technológiával kapcsolatban.

 

Hosszú éves Kutatási együttműködés köti össze az I.B.E.-t (Institute of Bio Energy, vezetője Dr. Shinji MAKINO) többek között a következő intézményekkel:

 

Gyógyászati kutatások:

 

- IIJIMA, Noboru A Jikei Ryohinen egészségügyi központ elnöke (JAP); Professzor a St.Marianna Egyetemen (USA)

- INOU, Tsunamasa A Towa Kórház elnöke (JAP)

- KANAYAMA, Naohiro A Hamamatsu School University of Medicine docense (JAP)

- SUZUKI, Hideki A Suzuki Internal Klinika igazgatója (JAP)

- KIM, David, Y.S. A chicagoi Pain&Phisical Rehabilitation Institute igazgatója

- OHKI, Masayoshi A Dohjyukai Kórház igazgatója (JAP)

- KAGOSHIMA, Takeshi A Kirimura-Kagoshima Ophtalmic Kórház igazgatója (JAP)

- KATSUNO, Tadashi A Katsuno Hospital for Internal Medicine igazgatója (JAP)

- HATHO, Tomio Katho Kórház igazgatója (JAP)

- KINOSHITA, KAZUYUKI A Kinoshita Hospital for Internal Diseases igazgatója (JAP)

- GOTOH, Takumi A Gotoh Kórház igazgatója (JAP)

- SHIOTA, Shigegeyuki A Tokyo Medical and Dental University Professora (JAP)

- SHIBUYA, Naoki A Shibuya Neurosurgery Clinic igazgatója (JAP)

- SETO, Ryoichi A Harajyuku Clinic igazgatója (JAP)

- TAKEI, Hiroshi A Ryukyu University of Medicine igazgatója

- NAITHO, Yasuhiro A Sumitomo Memorial Hospital igazgatója (JAP)

- FUJIMAKI, Goro A Pastral Dental Clinic igazgatója (JAP)

- YAMADA, Kaneo A St.Marianna University of Medicine vendégprofesszora (USA)

- ITHO, Fujio Az Itho Ortopedic Clinic igazgatója (JAP)

- UEYA, Kazuhisa Az Ueya Dental Clinic igazgatója

- TANAKA, Hideaki A Tanaka Dental Clinic igazgatója

- HASHIMOTO, Kenji A Hamamatsu U.of M. professzora

- Természettudományos kutatások

- ARAISO, Hisanobu A Hokkaido University professzora, Institute of Electrical Science (JAP)

- ICHIMURA, Takemi Az Ichimura Technical Office igazgatója

- KATHO, Norimoto A Tohoki Egyetem professzora (JAP)

- FUARUKA, Hideyuki A Pharmaceutical Department professzora, Meijo Egyetem (JAP)

- YUASA, Ryo A Rakuno-Gauken Egyetem Professzora, Institute of Veterinary Bio Science (JAP)

 

Agrártudományos kutatások:

 

- TANAKA, Haruo Az Aichi Educational Egyetem professzora (JAP)

 

Mérnöki kutatások:

 

- TERASAKI, Kazuo Az Aoyama-Gaukin Egyetem professzora (JAP)

 


 

 


viztisztito_a_tiszta_vizert.png

AZT HISZED TUDOD, MIT ISZOL?

Ismerd meg a 10 legsokkolóbb tényt a csapvizről. 10 tényt, amiről senki nem beszélt még neked (nem véletlenül). 10 tényt, amivel minden egészségtudatos családnak tisztában kell lennie.

Érdekel a 10 tény!

maunawai_premium_hater.png

MAUNAWAI®

PI-víztisztító készülékek

Egészéges PI-víz, 8 Ft/liter áron cipelés nélkül!

 

fb_kini_konyha_hu.jpg

 

fb_kini_reggel_hu.jpg

 


fb_kini_ital_hu.jpg

 

Tiszta víz főzéshez is

 


  

szennyezett-az-ivoviz-magyarorszag.jpg

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

 

ikon_checklist.pngMire figyelj? 

Csekklista víztisztító- vásárláshoz

ikon_poharviz.pngAz élet víze

Tudj meg többet a PI
vízről!

  

Maunawai szurovizsgalati eredmenyek_2017_forma-1.jpg

 

Maunawai szűrővizsgálati eredmények

 

Rólunk mondták: 

 

Ezúton is szeretném kifejezni megelégedésemet a készülék által tisztított viz minőségével kapcsolatosan. A tisztított vizzel főzök, az étel tartósabb, mint korábban a vezetékes vizzel készített volt. Családom minden tagja fogyasztja 2010. októbere óta. Örülök, hogy megvásároltam, ajánlottam ismerőseimnek is....

Bojtos Csabáné - Budapest IV.ker.

Köszönjük a MAUNAWAI termékcsalád Quelle PiPrime K2 víztisztító berendezését. Tökéletes vizet készít. Nagyon jó ízű. Sokkal szívesebben iszunk vizet. Pedig nekünk nem csapvízből kell, hanem kút vízből. Az üveg tartállyal tökéletes és nagyon szép.

Brassai Tamás - Pákozd

Kedves Péter, Nagyon köszönöm! Igazán profi és minőségi összeállítás. Imádom az ilyen precíz maximalista embereket.... Ezért úgy döntöttem, hogy bár egyszerűbb és kevésbé költséges lenne a másik típussal most kiépíteni a vízlágyítást, mégis inkább várunk vele, és utólag kerül a rendszer kialakításra.

Margit - Piliscsaba

Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, több páciensem és tanítványom mondta, hogy ilyet fognak rendelni ők is....

Szeri Zsolt - Bio Way Future Kft.

Nálunk az egész család csak ezt issza. Nem kell cipelni a vizet a boltból, mindig kéznél van a finom és egészséges víz. Csak ajánlani tudom a Maunawai-t.

Remete Ágnes - Budapest

 

 

Maunawai KINI_1_ hossztávú teszt.png

 

Maunawai KINI szűrőkancsó hosszútávú teszt

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

Nálunk az egész család csak ezt issza. Nem kell cipelni a vizet a boltból, mindig kéznél van a finom és egészséges víz. Csak ajánlani tudom a Maunawai-t.

Remete Ágnes - Budapest

További vélemények a Maunawai víztisztítóról

Adószám: 23561441-2-42
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

info@piviztisztito.hu

Tel.: +36 30 379 0087

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója.

2462 Martonvásár, Szent László út 5.

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés