A PI-víz hatásai az emberi szervezetre

Az ember mintegy 70 %-ban vízből áll.

 

testün_víz.jpgEz az érték azonban nem konstans!

 

Közvetlenül a születés után az az arány több mint 80%.

 

Természetes elhalálozás esetén, mely nem baleset, vagy betegség következtében következik be, már csak kevesebb, mint 50 % víz található meg!

 

Az élet során a szervezet vízhányada folyamatosan csökken. Ez a vízveszteség, ill. a relatív szárazanyag-felhalmozódás az öregedés elsődleges okai.

 

 

viztartalom-eletsoran.gif

Az agykéreg 84 %-ban, az izmok 75 %-ban, a szív 74 %-ban és az idegsejtek 70 %-ban állnak vízből!

 

Ez a folyadék mennyiség állandó mozgásban van, az intracelluláris testvíz kilencnaponként megújul.

 

 

Az ember víztartalmának mintegy 2/3-a a sejtben, 1/3-a a sejten kívül található.

 

öszvíztartalom.jpg

 

víztartalom_ember.jpg


 

"Az üdítőitalok olyan folyadékok, melyek egészen más biológiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a természetesen tiszta, energetizált ivóvíz, mely balzsam a test számára."
- Dr. med. univ. Ivan ENGLER

 Az olyan folyadékokat, melyek optimális biológiai és fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a pivíz, nagyon gyorsan és kevés energiával fel tudják venni a sejtek.

Az emberi szervezetnek több szerve van. Ezekben a szervekben fehérjemolekulák találhatók. Akárcsak a szervek, a bennük található fehérjemolekulák is egy vízréteggel vannak körülvéve. A szervek körüli vízréteg vastagsága 20-40 vízmolekula.

Amennyiben a vízréteg vastagsága csökken, úgy sem a fehérjemolekulák, sem a szervek nincsenek már a saját megszokott környezetükben. Zavart állapotban vannak, nem tudják már a feladatukat betölteni. A sejt anyagcseréje nem zajlik már dörzsmentesen, a sejtek közötti információátadás gátolva van. Ennek főleg a sejtosztódásnál vannak súlyos következményei.

 


 

"A sejt halhatatlan. Egyedül a folyadék, mely a sejtben található van alávetve degeneratív folyamatoknak" 

 

- mondja Dr. Alexis CARREL (Orvosi Nobel-díj).

 

"Előfeltétele annak, hogy a sejt örökké éljen az, hogy ezt az extracelluláris folyadékot rendszeresen megújítsuk, nem minden víz tud "örök életet" biztosítani.

 


 

A különbség a biológiailag aktív sejtfolyadék, és a normális csapvíz között annak fizikai felépítésében, molekuláinak térbeli elrendeződésében (geometriájában) rejlik. Ennek a rendezettségnek a zavarása betegségekkel van összefüggésben."

A PI -víz teljesíti azokat a követelményeket, melyet a sejtvízzel szemben felállít. A pivíz gyorsan és csekély energiafelhasználással kerül a sejtbe. Az öregedési folyamatot le lehet lassítani, a szervezet kifogástalan működését belülről támogatja.

 

  • Rákos megbetegedések megelőzése


tumorsejt.jpg"Tumorok a sejt vízstruktúrájának tönkremenetelétől keletkeznek, tehát az intracelluláris vízben. Egy góc keletkezik "nem élővízből" a kvázi kristályos, energetizált sejtvízen "élő vízen" belül. Ez permanens ingerlő hatást fejt ki a sejtre, hogy osztódjon. Ennek következménye egy gyorsan növekvő rákos daganat." - Karl S. TRINCHER Elismert orosz-ausztriai biofizikus / Forrás: Trincher, K.: Víz - Az élet és a gondolkodás alapstruktúrája; Herder, Bécs 1990 /

 

Naponta körülbelül 3 liter intracelluláris víz újul meg a test által felvett folyadékokból. Ez a reformálás sok anyagba és energiába kerül a testnek.

 

A PI-víz tulajdonságaiban nagyon közel kerül a test saját intracelluláris sejtvizének tulajdonságaihoz. A rendezett, kis klaszterü szerkezet, és a energiaszint megkönnyítik a sejtmembránon történő áthatolást.

 

  • Koleszterin-lerakódások csökkentése


"Minden testi sejtben a koleszterin szabályozza a sejtmembránok vízáteresztő-képességét. Amennyiben a test nem kap elegendő mennyiségű, energetizált vizet (=dehidratálódás), úgy nem akarja a kevés értékes a vérben megmaradt vizet a sejtfalakon keresztül elveszíteni, és ezért lezárja a sejteket egy koleszterinréteggel."

- Prof. Shinji Makino és Dr. Faridun Batmanghelidj kutatási eredményei)

 

A test és a sejtek rendszeres PI-vízzel történő ellátásával elkerülhetjük a dehidratálást és a koleszterin lerakódását!

 

  • Szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzése

 

Az egészséges emberi vér egy viszonylag stabil kolloid rendszer. Destabilizálás okozza a vér előnytelen gél-állapotát, mely végső soron a vér besűrűsödéséhez, csomósodásához, keringési zavarokhoz s végül szívinfarktushoz vezetnek.

 

arteria_34_n.jpg

 

Ennek a destabilizálásnak az okai a megnövekedett Zéta-potenciál értékekben (+mV vagy "magas pozitív redoxpotenciál") keresendők, melyet többek között az alumíniummal és nehézfémekkel szennyezett élelmiszerek okoznak.

 

"Az ivóvíz kezelése klórral, ózonnal és UV-sugárzással is növeli a Zéta-potenciál értékeket, s így a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét."

- (RIDDICK, Th.M.: Contron of Colloid Stability through Zeta- Potential; Zeta Meter Ic. New York)

 

A PI-energetizálás bizonyított módon képes arra, hogy a csapvíz magas pozitív redoxpotenciálját (+mV) csökkentse. A víz kolloid állapotát így javítja, és csökkenti a szív és érrendszeri megbetegedések esélyét. Ráadásul a pivíz magasabb antioxidációs képességgel bír, mint a csapvíz, ami által a szervezetben található szabad gyökök számának ritkításában is alátámasztja a szervezetet.

 

  • Az emésztés javítása

 

"Az emésztési folyamatoknál az enzimek kulcsszerepet játszanak. De csak akkor tudják biokémiai funkciójukat optimálisan teljesíteni, ha a hidrát-réteget rendszeresen tiszta, és energetizált, "kis-klaszteresen" strukturált vízzel látják el."  - (s. Dr. László Fülöp).

 

A pi-folyadék aktiválja az enzimeket, ezáltal a tápanyag gyorsabban és kisebb energiafelhasználással szívódhat fel, valamint nagyon erős méregtelenítő és salakanyag ürítő hatása van.

 

A PI-víz technológia biofizikai vizsgálatai

A PI-technológia tesztelése Prof. Fritz-Albert POPP által

Popp professzor a "biofotonok" feltalálása óta Németország legfontosabb tudósai közé tartozik.

Az ő Neussban található "Nemzetközi Biofizikai Intézete V." világszerte számos egyetem és kormány nevében végez kutatásokat - például élelmiszerek minőségének meghatározásánál.

 

Speciálisan ivóvíz vizsgálatához fejlesztette ki professzor Popp az elektro-lumineszcenciás méréseket. Ennél az eljárásnál a vizet egy sötétkamrában platina-elektródok között elektromosan gerjesztik, és az így keletkező biofotonemissziót (rekombinációs folyamatok/Counts) fotomultiplikátorral mérik. Különböző kisugárzási folyamatok jelzik a vizsgált vizek különbözőségét.

Az elektro-lumineszcenciás mérések tehát egy lehetőséget nyújtanak arra, hogy anyagi és finomabb anyagi változásokat a vízben, tudományosan lehessen ábrázolni.


A mérési eredmények magyarázata:

 

A csapvíz PI-technológiával és aktív-szénszűrővel történő kezelése során a kisugárzási érték 508,50-ről 56,63-ra csökken. 

 

Professzor Popp tudományos eredményei alapján, a csapvíz PI-technológiával történő kezelése során szignifikáns változások következnek be a vízminőségben. 

 

Kiválasztott kísérletek


Halak és a PI-víz technológia

 

A Szöul-i világkiállítás alatt négy hónapos időtartamig (1992. augusztus 7.-étől november 7.-éig) halakat tartottak egy lezárt edényben oxigén- és tápanyagutánpótlás nélkül, speciális, folyamatosan aktivizált PI-vízben.

A PI-kutatás szakemberei képesek arra, hogy az ősóceánéhoz hasonló folyadékot állítsanak elő, melyben édes- és sósvízi halak együtt tudnak élni.


Csírázási vizsgálatok növényekkel

 

Egymástól független tudósok megállapították, hogy a PIvízzel kezelt növények hamarabb csíráznak, és erőteljesebben növekednek. Laborvizsgálatok bebizonyították, hogy a PI-vízzel kezelt csíranövények növekedése olyan erőteljes, hogy Petri-csésze üvegfedelét is fel tudják nyomni.

A csapvízzel kezelt növények viszont a legtöbb esetben elpusztulnak, vagy megrothadnak.

 

Kirlian-kamerás fényképek a PI-energiáról

 

pi-viz-es-csapviz.jpg

 

A szabadalmaztatott Kirlian módszert, mely a bioenergia vizualizálására szolgál, 1939-ben Semyon és Valentina KIRLIAN fedezte fel. Azóta a Kirlian-fényképezést világszerte használják a tudósok, és Dr. KOROTKOV (Szent-Pétervári Egyetem) kutatásainak köszönhetően mára, nemzetközi elismertségre és fontosságra tett szert az orvosi diagnosztikában.

 


 

Egészségszakértők jelentései:


"A legtisztább víz", INA Kiadó

 

"PI-víz technológia egy kiforrott eljárás, mely nagy értékű tisztítóberendezésekkel történő kombinálással legmagasabb szintű biztonságot, komfortot és minőséget biztosít a vízkezelés során. Álfogó tanulmányok bizonyítják a technológia hatékonyságát."


Dr. med. H.-J. KLOSE

 

A DAH (Német gyógyászati munkaközösség a góc- és szabályozáskutatásért) elnöke,

A gyógyászati anyagellenőrzés Intézményének vezetője Duisburgban (N)

"A PI-vizes berendezés, az összes megvizsgált készülék közül a legjobb eredményt érte el. Főleg az In Vivo tesztek során mutatkozott meg, hogy jelentős mértékben megnőtt a biológiai regulációs képesség, a PI-víz megivása után."


Dr. med. Manfred DOEPP

 

- Nukleáris- és komplementer-gyógyász

- Holistic DiagCenter, Samerberg (N)

 

"A legjobb energetikai hatást a PI-víz tudja felmutatni. Ennél az a feltűnő, hogy speciálisan a szív meridiánjánál, minden PI-vizes tesztelésnél energetikai maximumot mutat ki."

 

Sabine NORMANN-SCHMIDT okl. mérnök

 

ACO DE PAOU, Institut de Recherche et Développement Ecologique Valernes, Franciaország

 

A legújabb mikrooptikai kutatások, melyeket szárított vízcseppeken végeztek sötétmezős-mikroszkóppal, a következő eredményeket hozták:

 

"Összefoglalóan megállapíthatjuk, hogy a PI-víznél egy különlegesen differenciált, több síkban strukturált, energetikus vízről van szó, amilyet semmilyen más próbánál, még megközelítőleg sem láthattunk."
Nemzetközi kutatások és referenciák a PI-víz technológiával kapcsolatban

 

PI-vizes technológia Németországban és Ausztriában:

 

- Prof. Dr. POPP Biofizikai Intézet, Neuss Egyetemi Docens Dr. med. TREUGUT Központi Radiológiai Részleg, Stauferklinika Schwäbisch Gmünd

- Dr. med. KLOSE A DAH (Német gyógyászati munkaközösség a góc- és szabályozáskutatásért) elnöke, és a gyógyászati anyagellenőrzés Intézményének vezetője Duisburgban (N)

- Dr. med. DUMRESE Sejtkutatás, NaturaMed Vitálklinika, Bad Waldsee

- Dr. med. KÖHLER A BIT-orvosi közösség elnöke (Biofizikai információs-terápia)

- Mag. HEUSEL A lég- és űrutazás statikájának és dinamikájának Intézménye, Stuttgarti Egyetem

- Hans-G. HÖTING Természetgyógyász Brémában, és tudományos munkatárs a Hagyományos kínai orvoslás Nankingi Egyetemén Kínában

- Dr. med. ANTLINGER TCM, Schärding

- Dr. med. BECK Reha Klinika, Aspach

- Dr. med. KOBAU Villachi Fogklinika

- Dr. med. SPREITZHOFER Kezelőorvos, Judenburg Nemzetközi PI-Tech fórum

 

1995 óta szervezi a japán "ssociation for Research and Propagation of Bio Energy Systems" évente egy nemzetközi kongresszust, melynél orvosok és tudósok a világ minden részéről a PI-kutatással kapcsolatos legújabb eredményeket teszik közzé.

 

1997-ben még a japán császári család hercege, His Imperial Prince Tomohito is előadta saját tapasztalatait és aktivitásait a PI-vízzel kapcsolatban, s azóta mint népszerű tanú szolgál a PI-technológiával kapcsolatban.

 

Hosszú éves Kutatási együttműködés köti össze az I.B.E.-t (Institute of Bio Energy, vezetője Dr. Shinji MAKINO) többek között a következő intézményekkel:

 

Gyógyászati kutatások:

 

- IIJIMA, Noboru A Jikei Ryohinen egészségügyi központ elnöke (JAP); Professzor a St.Marianna Egyetemen (USA)

- INOU, Tsunamasa A Towa Kórház elnöke (JAP)

- KANAYAMA, Naohiro A Hamamatsu School University of Medicine docense (JAP)

- SUZUKI, Hideki A Suzuki Internal Klinika igazgatója (JAP)

- KIM, David, Y.S. A chicagoi Pain&Phisical Rehabilitation Institute igazgatója

- OHKI, Masayoshi A Dohjyukai Kórház igazgatója (JAP)

- KAGOSHIMA, Takeshi A Kirimura-Kagoshima Ophtalmic Kórház igazgatója (JAP)

- KATSUNO, Tadashi A Katsuno Hospital for Internal Medicine igazgatója (JAP)

- HATHO, Tomio Katho Kórház igazgatója (JAP)

- KINOSHITA, KAZUYUKI A Kinoshita Hospital for Internal Diseases igazgatója (JAP)

- GOTOH, Takumi A Gotoh Kórház igazgatója (JAP)

- SHIOTA, Shigegeyuki A Tokyo Medical and Dental University Professora (JAP)

- SHIBUYA, Naoki A Shibuya Neurosurgery Clinic igazgatója (JAP)

- SETO, Ryoichi A Harajyuku Clinic igazgatója (JAP)

- TAKEI, Hiroshi A Ryukyu University of Medicine igazgatója

- NAITHO, Yasuhiro A Sumitomo Memorial Hospital igazgatója (JAP)

- FUJIMAKI, Goro A Pastral Dental Clinic igazgatója (JAP)

- YAMADA, Kaneo A St.Marianna University of Medicine vendégprofesszora (USA)

- ITHO, Fujio Az Itho Ortopedic Clinic igazgatója (JAP)

- UEYA, Kazuhisa Az Ueya Dental Clinic igazgatója

- TANAKA, Hideaki A Tanaka Dental Clinic igazgatója

- HASHIMOTO, Kenji A Hamamatsu U.of M. professzora

- Természettudományos kutatások

- ARAISO, Hisanobu A Hokkaido University professzora, Institute of Electrical Science (JAP)

- ICHIMURA, Takemi Az Ichimura Technical Office igazgatója

- KATHO, Norimoto A Tohoki Egyetem professzora (JAP)

- FUARUKA, Hideyuki A Pharmaceutical Department professzora, Meijo Egyetem (JAP)

- YUASA, Ryo A Rakuno-Gauken Egyetem Professzora, Institute of Veterinary Bio Science (JAP)

 

Agrártudományos kutatások:

 

- TANAKA, Haruo Az Aichi Educational Egyetem professzora (JAP)

 

Mérnöki kutatások:

 

- TERASAKI, Kazuo Az Aoyama-Gaukin Egyetem professzora (JAP)

 


 

 


viztisztito_a_tiszta_vizert.png

AZT HISZED TUDOD, MIT ISZOL?

Ismerd meg a 10 legsokkolóbb tényt a csapvizről. 10 tényt, amiről senki nem beszélt még neked (nem véletlenül). 10 tényt, amivel minden egészségtudatos családnak tisztában kell lennie.

Érdekel a 10 tény!

maunawai_premium_hater.png

MAUNAWAI®

PI-víztisztító készülékek

Egészéges PI-víz, 8 Ft/liter áron cipelés nélkül!

 

fb_kini_konyha_hu.jpg

 

fb_kini_reggel_hu.jpg

 


fb_kini_ital_hu.jpg

 

Tiszta víz főzéshez is

 


  

szennyezett-az-ivoviz-magyarorszag.jpg

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

 

ikon_checklist.pngMire figyelj? 

Csekklista víztisztító- vásárláshoz

ikon_poharviz.pngAz élet víze

Tudj meg többet a PI
vízről!

  

Maunawai szurovizsgalati eredmenyek_2017_forma-1.jpg

 

Maunawai szűrővizsgálati eredmények

 

Rólunk mondták: 

 

Kedves Péter! Több éve már, hogy a pi-vizet fogyasztók népes táborába tartozom. Korábban bioboltból vásároltam kannaszámra a pi-vizet és amikor nem tudtam, akkor bizony ásványvízzel kellett ezt pótolnom, amiért nem rajongtam. Mivel már ismertem a pi-víz áldásos, szervezetre gyakorolt jótékony hatását és mert nem akartam gyarapítani az eldobható műanyagok mennyiségét....

Kovács István - Hortobágy

Harmadik hete, hogy nem vásárolunk ásványvizet. Ez kb. 15000 Ft megtakarítást jelentett. Napi 6 palack Szentkirályi 120 Ft / palack átlagárral számolva. Nyáron ennek a mennyiségnek a duplája is elfogyott. Arról nem is beszélve, hogy a bevásárlások alkalmával nem kell ezt a vízmennyiséget hazacipelni. Az összes ásványvíznek van egy jellemző íze, ami alapján nem tudnám beazonosítani őket, de mellékízük van. A csapvíz íze mindig változó. A fogyasztása néha egy kis mellékízzel, néha meg kifejezetten kellemetlen ízzel párosul. Azt, hogy mit szűrt ki a készülék a csapvízből három hét alatt, a csatolt kép szemlélteti. A kicsomagolt kerámia szűrő felülete hófehér volt. Mára a szennyeződés egy összefüggő sárgás bevonatot képez. A Pí viz a semleges ízével kifejezetten finom, a fogyasztása kellemes. A készülék beüzemelése a szállítás napján megtörtént. Azóta a gyerekek minden nap ezt viszik az iskolába. A feleségem és én is ezt fogyasztjuk a munkahelyünkön. Gondolkodunk nagyobb, 1 literes műanyag flakonok vásárlásán. Különösebb élettani hatását nem tapasztaltunk idáig. Bár a 16 éves fiam azt mondja, hogy az órákon jobban tud koncentrálni és aktívabban vesz részt rajtuk. Ezt már több tanár is észre vette. Néhány barátunk is fogyasztott a vízből. Mindenki finom ízűnek tartotta. Édesanyám két éve használ egy másik típusú nem Pí víz szűrő készüléket. Neki is jobban ízlik a mi vizünk. Azt mondja, hogy nincsen mellékíze, mint az ő tisztított vizüknek. Röviden ennyi a tapasztalatunk, elmondhatom, hogy a vásárlást nem bántuk meg. A vizet szívesen isszuk, az íze kellemes. A készülék 7-8 hónap alatt vissza hozza az árát és biztosak lehetünk abban, hogy az így fogyasztott élő víz egészségesebb, mint az idáig használtak.

Garamszegi József - Budapest

Kedves Jancsik Péter! Ismételten megkeresem Önt, mivel lassan letelik az 1 év amióta megvásároltam a PIPrime K8 tipusú víztisztító készüléket. A készülék remek ,nem iszunk más vizet ( még a kutyánk is ezt issza ), nagyon érezzük a különbséget ha máshol kell vizet fogyasztanunk. Valahogy a testünk-lelkünk is más, bár jógázunk is de ez még jobb így. Levelemhez csatolom azt a szűrőcsere csomagot amit most meg szeretnék rendelni.

Takácsné Telek Erika - Hatvan

Kedves Péter, Nagyon köszönöm! Igazán profi és minőségi összeállítás. Imádom az ilyen precíz maximalista embereket.... Ezért úgy döntöttem, hogy bár egyszerűbb és kevésbé költséges lenne a másik típussal most kiépíteni a vízlágyítást, mégis inkább várunk vele, és utólag kerül a rendszer kialakításra.

Margit - Piliscsaba

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

 

 

Maunawai KINI_1_ hossztávú teszt.png

 

Maunawai KINI szűrőkancsó hosszútávú teszt

Örülök, hogy a Maunawai mellett döntöttem. Péter mindig rendelkezésre áll, ha kérdésem van. Az alkatrész utánpótlás zökkenőmentes, a készülékkel eddig még nem volt probléma.

Németh Ágnes - Győr

Nálunk az egész család csak ezt issza. Nem kell cipelni a vizet a boltból, mindig kéznél van a finom és egészséges víz. Csak ajánlani tudom a Maunawai-t.

Remete Ágnes - Budapest

További vélemények a Maunawai víztisztítóról

Adószám: 23561441-2-07
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

info@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója.

2462 Martonvásár, Szent László út 5.

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés