Nagy-kapacitású zuhanyszűrő - KDF + aktívszén

zuhanyszuro_puricom.jpgEzt a KDF + aktívszén tartalmú zuhanyszűrőt (szűrőház + szűrőbetét) közvetlenül a vízcsap és a gégecső közé kell felszerelni.


Kapacitása és szűrőhatása lényegesen nagyobb mint egy zuhanyszűrő fejé. Amire figyelni kell, hogy a zuhanyszűrőnek elég hely álljon rendelkezésre a felszereléshez.

 


A Puricom aktívszenes zuhanyszűr hatékonysága abban rejlik, hogy több szűrőanyagot kombinálnak egy betétben: 2 réteg aktívszén + KDF töltet és 5 db fizikai szűrőréteg. A szűrőbetét a Klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. Szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét kicserélhető, ha az elhasználódott.


 

A Puricom aktívszenes zuhanyszűrő betétjének felépítése:

  

1. aktív szén réteg: Az aktív szén eltávolítja a vízből a zavarosságot és elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap), szerves anyagokat, amelyek a kellemetlen szagok és ízek okozói. Eltávolítja az aktív klórt és a veszélyes klórvegyületeket, mint a trihalometán és a trihaloetilén.

 

Zuhanyszuro_puricom_02.jpg2. KDF-55: a KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki. E kémiai folyamat felhasználásával szűrik ki az ivó vízből a klórt és a nehézfémeket. Csökkenti, vagy teljesen eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből és meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását. Ez a vegyi eljárás antibakteriális és csökkenti a vízkőlerakódást.

 

További tudnivalók a KDF technológiáról >>>


3. aktív szén: a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen. Az aktív szénszűrő réteg fő funkciója, hogy kiszűrje a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl. baktérium, vírus), mérgeket, valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére.

 

Az aktív szén hatásai röviden:

 

 • A mai kutatások azt is bizonyítják, hogy megköti a vírusokat és a baktériumokat is, sőt a baktériumok termelte mérgeket a belekben (vagy fordítva).
 • Megköti a permetszerek, gyomirtók mérgeit, idegen hormonokat, sőt még a radioaktív anyagok egy részét is, valamint orvosságok, ideggyógyszerek, fogamzásgátlók maradékát is.
 • Az utóbbi tíz évben csak angolul 500 tanulmány jelent meg 10 000 tudományos referenciával ezzel kapcsolatosan.
 • A legújabb kutatások a vese megtisztítását és ösztönzését is igazolják

 

Bővebben az aktív szén hatásairól itt tudsz olvasni>>>


4. A zuhanyszűrőben a fenti három fő komponensen kívül, még 5 db mechanikai szűrőréteg tökéletesíti a szűrést, valamint védi a fő szűrőegységeket, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést!

 


  

A Puricom zuhanyszűrő jellemzői:


 • ABS (akrilnitril-butadién-sztirol), ütésálló műanyag szűrőház
 • A műanyag szűrőház átmérője: 9 cm, magassága: 12 cm
 • Teljesítmény áramlás: 4-10 liter/perc (átlagos, 3,5-4 bar hálózati nyomáson) - befolyásolja a víz lebegőanyag szennyezettsége is.
 • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
 • Maximális működési hőmérséklet: 4-60°C
 • Csatlakozási méretek: 1/2" x 1/2"
 • Szűrőház-belső tömítőgyűrű: 72x3mm (NBR)
 • A csomag tartalma: 1 db szűrőház tömítőgyűrűs szűrőbetéttel, tömítőgyűrű (1/2"), 2 db elfordító csatlakozó idom.
 • Felszerelése: nagyon egyszerű; a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. (A magyar szabványnak megfelel, így a készülék felszerelhető a legtöbb magyar otthonban.) A felszerelést könnyíti, hogy a csomagban a gyártó elhelyezett plusz idomokat is, amelyekkel akár el is forgathatjuk a zuhanyszűrőt a kívánt irányba.
 • A zuhanyszűrő ivóvíz szűrésére alkalmas. NEM alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Nem alkalmas egészségügyi határértéket többszörösen meghaladó szennyezőanyagok szűrésére - amennyiben ilyen probléma áll fenn, kérem kérje külön ajánlatunkat itt >>

 

MW_spirit_zuhanyszuro_felszerelelesi_lehetosegek.jpg

A Puricom zuhanyszűrő szerelési és használati utasítását ide kattintva tudod letölteni >>


Szűrőbetét kapacitása: maximum 40.000 liter víz, javasolt szűrőcsere: 6 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, illetve amelyik előbb következik be.

 


 

További tudnivalók a KDF technológiáról >>>

 

A KDF technológia az alábbi minősítésekkel rendelkezik:
EPA.pngnsf-logo.pngWater_quality.pngISO-Logo.png
 
 
 
 
 

Kérdésed van az egészséges ivóvízzel kapcsolatban? 
Tudj meg minden fontos információt arról, hogy mennyire fontos egészséged fenntartásához a tiszta víz. Olvasd cikkeinket, életmód tanácsainkat. 

Keresztnév *

Email *

 

 

Vissza a zuhanyszűrőkhöz 


  

GARANCIA_LOGO_2.jpg


 


 

Maunawai_keszulekek.jpg

 


 

Zuhanyszűrő fej KDF töltettel

 

aquafilter.zuhanyfej.krom_2.jpg

 


 

Fémházas zuhanyszűrő - KDF+Aktívszén

 

ffemhazas_zuhanyszuro.pngMaunawai TritánTM

BPA-mentes palackok 

 

Tritan_palack.png

 


Maunawai PI víztisztító kancsó

 

piviztisztito_KINI_Tritan palack_oceankek.jpg 

 

 


 

 Maunawai PI-Prime K2 üvegtartályos

víztisztító

maunawai_K2_üveg_zuhanyszurovel.png

 


 

 

Rólunk mondták: 

Szeretnénk megkoszolni a lehetőséget, amit kitartó és helyes informálásával segített hozza ahhoz, hogy megvásároljuk a MAUNAWAI Pi-víztisztító készüléket. Elmondhatom több mint két hét után, hogy a család minden egyes tagjának a szokása gyökeresen megváltozott. Szinte hihetetlen hogy az óta mindenki rászokott a víz fogyasztására, es megközelítőleg háromszor annyi folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, mint azelőtt. Furcsa hogy a gyerekek nem követelik az üdítőket....

Robert Varga - Szerbia

Harmadik hete, hogy nem vásárolunk ásványvizet. Ez kb. 15000 Ft megtakarítást jelentett. Napi 6 palack Szentkirályi 120 Ft / palack átlagárral számolva. Nyáron ennek a mennyiségnek a duplája is elfogyott. Arról nem is beszélve, hogy a bevásárlások alkalmával nem kell ezt a vízmennyiséget hazacipelni. Az összes ásványvíznek van egy jellemző íze, ami alapján nem tudnám beazonosítani őket, de mellékízük van. A csapvíz íze mindig változó. A fogyasztása néha egy kis mellékízzel, néha meg kifejezetten kellemetlen ízzel párosul. Azt, hogy mit szűrt ki a készülék a csapvízből három hét alatt, a csatolt kép szemlélteti. A kicsomagolt kerámia szűrő felülete hófehér volt. Mára a szennyeződés egy összefüggő sárgás bevonatot képez. A Pí viz a semleges ízével kifejezetten finom, a fogyasztása kellemes. A készülék beüzemelése a szállítás napján megtörtént. Azóta a gyerekek minden nap ezt viszik az iskolába. A feleségem és én is ezt fogyasztjuk a munkahelyünkön. Gondolkodunk nagyobb, 1 literes műanyag flakonok vásárlásán. Különösebb élettani hatását nem tapasztaltunk idáig. Bár a 16 éves fiam azt mondja, hogy az órákon jobban tud koncentrálni és aktívabban vesz részt rajtuk. Ezt már több tanár is észre vette. Néhány barátunk is fogyasztott a vízből. Mindenki finom ízűnek tartotta. Édesanyám két éve használ egy másik típusú nem Pí víz szűrő készüléket. Neki is jobban ízlik a mi vizünk. Azt mondja, hogy nincsen mellékíze, mint az ő tisztított vizüknek. Röviden ennyi a tapasztalatunk, elmondhatom, hogy a vásárlást nem bántuk meg. A vizet szívesen isszuk, az íze kellemes. A készülék 7-8 hónap alatt vissza hozza az árát és biztosak lehetünk abban, hogy az így fogyasztott élő víz egészségesebb, mint az idáig használtak.

Garamszegi József - Budapest

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

 


Maunawai üvegtartály

Élet-virága motívummal

 

GlasmitLogodruck_Blume.jpg 

ikon_checklist.pngMire figyelj


Csekklista víztisztító- vásárláshoz >>>

 


  

ikon_poharviz.png

Az élet víze      

Tudj meg többet a PI
vízről!
 >>>

 


 

Adószám: 23561441-2-43
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

jancsik.peter@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés