Tudományos, és vizsgálati jelentések, háttérinformációk


A csapvíz különlegesen erős átalakítása: MAUNAWAI PI- víz. Belső intézeti jelentés, Stuttgart, 2009 január 30.

 

Berthold-Heusel_v.jpgSzerző: Berthold Heusel, Stuttgart A légi és űrrepülési konstrukciók statikájával és dinamikájával foglalkozó intézet, Universität Stuttgart
Egy megvizsgált vízfeldolgozó készüléknél a kísérlet során a vízcseppekről készült képeken teljes átstrukturálódás volt megfigyelhető. A MAUNAWAI PI- víztisztító rendszer a vizet egy speciális kerámiaszűrőn és a kókuszdió héjából készített aktívszén-szűrőn vezeti keresztül. Ezután a vízkülönböző szűrőrétegeken halad át, melyek többek között korallból és halszálkából álló összetevőket, illetve japán hegyi kristályokat tartalmaznak.
Vízcsepp vizsgálat_Stutgart.jpg
Az eredmény egy, a Boden-tó vizétől jelentősen eltérő, centrikus gyűrűszerkezetű víz lett, melynek a közepén jellegzetes kristályformák jelennek meg.

Részletek, sajnos csak németül >>


 

Dr. rer.nat. Stefan Lanka (virológus, molekulár-biológus,
a WissenschafftPlus Magazin tulajdonosa).

 

StefanLanka.JPG

Testünk túlnyomó részt vízből áll, ebből adódóan nagy fontossággal bír, hogy a víz, amit nap mint nap magunkhoz veszünk, lehetőség szerint tiszta legyen, és olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint a sejtünkben „ÉLŐ” víz.

A víz más elemekhez képest erősebb memóriával rendelkezik, és hatással van rá, hogy milyen anyagokkal és sugárzásokkal lép kapcsolatba – ezek ugyanis nyomot hagynak maguk után a vízben. Ez az emlékezet, vagyis ezek a nyomok fotográfiai eszközökkel és elektromágneses mérések révén láthatóvá válnak.

A víz esetében nem csupán a kémiai és fizikai tisztaságról kell beszélni, hanem nagy fontossággal bír a bio- hasznosíthatósága, vagyis éltető mivolta. Másképpen kifejezve az élő szervezettel való kompatibilitásáról van szó.
Ebben egészen egyedülálló a Maunawai PI-víztisztító rendszer, amely három elv nyomán, áram felhasználása nélkül tisztítja a vizet.
Már több mint tíz éve folytattam kutatásaimat olyan víz fellelésére, amely ízletes számomra, és nem vegyszerekkel és különféle sugárzásokkal terhelik a szervezetemet, mindezeken felül a vesémnek is jót tesz.

Egy olyan ivóvizet, ami vitalizál és a kiválasztás folyamatát egyértelműen megkönnyíti.
Ekkor rátaláltam! Addig nem nyugodhattam, míg különféle vizsgálatok révén le nem teszteltem, a vizet szolgáltató eszköz működési elvéhez kapcsolódó kutatásokat áttanulmányoztam.

A Japánban kifejlesztett, a természet működését követő szűrő és információstechnikai vívmány neve Maunawai víztisztító rendszer, amelyet a hétköznapi használatra is tökéletesítettek. A vízről alkotott álmom így valóra vált! – Stefan Lanka


 

Mag. Dr. Walter Hannes Medinger (Bio-és kvantumfizikus, az Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézetének vezetője – IIREC)


medinger.jpg(Bio-és kvantumfizikus, az Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézetének vezetője – IIREC)
…„A Maunawai PI- víz 22,5 Hz-nél mért erős rezonanciajele nem egy csekély szenzáció. Ez annak bizonyítéka, hogy ez a különleges minőségű víz a sejtekben található sejtvízhez hasonlítható”…
…„A korábbi értelmezések a Maunawai-víz rezonanciajeleire vonatkozóan azt a benyomást erősítik, hogy ez a víz különleges, biológiailag fontos tulajdonságokkal rendelkezik.‘‘

A vizsgálat részletei >>


 

Dr. Alexis Carrel (elnyerte a Nobel-díjat 1912-ben az orvostudomány - laboreljárás témakörében)

nobel-carrel.jpg„A sejt halhatatlan. Csupán a körülvevő folyadék van degeneratív folyamatoknak alávetve”.

„A sejt örök életének titka, a benne található folyadék rendszeres megújulása. Nem minden víz képes „örök élet” biztosítására. A biológiailag aktív sejtfolyadék és egy szokványos víz közötti különbség leginkább a fizikai strukturáltságukból, a molekulák térbeli elrendeződéséből adódik. A térbeli rendezettség felbomlása betegségekkel hozható összefüggésbe.”- Dr. Alexis Carrel

A tumorok kialakulása a víz (az intracelluláris vizet is beleértve) struktúrájának szétesése által történik. Ebből a „nem élő vízből” góc keletkezik az élő, kvázi-kristályos energetizált víz által körülfogva. Ez a folyamat folyamatosan arra készteti a sejtet, hogy tovább osztódjon, melynek következtében burjánzó rákos fekély alakul ki.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Dr. Fereydoon Batmanghelidj: a dehidratáció okozza a legtöbb betegséget!

dr_Fereydoon Batmanghelidj.jpgA víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat.

Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Dr. Lenkei Gábor – Orvosság helyett napi négy liter folyadék!

lenkei_foto_v.jpg

Betegségnek tűnő állapotok című előadásán bevallotta, valójában az a célja, hogy az embereket ráébressze arra, hogy bármilyen tünet esetén ne folyamodjanak azonnal orvossághoz, hanem figyeljenek arra, hogy fogyasszanak kellő mennyiségű folyadékot, és biztosítsák szervezetüknek a szükséges vitaminmennyiséget.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Makro és mikroelemek a vízben - SEMMELWEIS EGYETEM ETK Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Dr Gilingerné.jpgAz ásvány- és gyógyvizek elfogyasztásánál, ivókúráknál az emésztőrendszerből történő felszívódás az első lépcsője annak, hogy a vízben lévő makro- és mikroelemek bekerüljenek az ember szervezetének anyagcseréjébe, és kifejthessék jellemző élettani hatásukat.

 

A biológiai hasznosulás fogalmát a táplálkozástudomány kiterjedten alkalmazza. A kifejezés magában foglalja a táplálék alkotóelemeinek emésztését, felszívódását, bekerülését az anyagcsere folyamatokba. A hasznosulás ezeken a jellemzőkön túlmenően bemutatja a fogyasztó élettani válaszát, a további fejleményeket. Ezért a hasznosulás a táplálkozástudományban részben a táplálék, vagy még átfogóbban az étrend sajátosságait jelenti, részben azokat a változásokat, amelyek eredményeként az összetevők megközelíthetővé válnak az emberi biológiai folyamatok számára, valamint a fogyasztó reakcióját.

A víz vonatkozásában jelentős eltérés, hogy kimaradnak az emésztési folyamatok, az elemek általában valódi oldatban, vagy kolloid rendszerekben, de mindenképpen jól hozzáférhető formában vannak jelen.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Ezért igyál meg minimum napi 2 l vizet!

viz-a-szervezetben_b.jpgA folyadékigény felnőttek esetében 20°C átlaghőmérsékletnél 2 liter/nap, 30°C- nál 3 liter/nap, 40°C-nál legalább 4 liter/nap, ami fizikai aktivitás, sport során és a hőség hatására tovább nőhet. Ebbe természetesen a táplálékunkkal elfogyasztott víz is beleszámolható.

Agyunknak 85 százaléka, tüdőnknek és veséinknek 80 százaléka, a vér 79 százaléka, szívünk 77 százaléka, a máj és az izmok 73 százaléka, a bőrnek 71 százaléka, és talán meglepő, de csontjaink 22 százaléka és a fogak 10 százaléka áll vízből.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Baktériumok az ivóvízben E.coli - Escherichia coli - baktérium. 

csapvi_e.coli.jpg

Amennyiben szennyezett ivóvízzel vagy fertőzött élelmiszerrel kerül a szervezetbe, hasmenést, hányást, bélgörcsöket okozhat.

A sejtek pálcika alakúak, 2 μm (mikrométer) hosszúak és 0,5 μm átmérőjűek. Normál körülmények között is előfordul a vastagbélben, ahol gyors osztódása révén kiszorítja a kórokozó baktériumokat.

Tovább olvasom a cikket >>


 

ENSZ jelentés a hormonrendszert megzavaró szintetikus vegyületekről.

20130222-hormonrendszert-megzavaro-vegyuletek-bpa-biszfenol-a.jpgMinden eddiginél alaposabb felmérés készült a környezetünkben lévő veszélyes anyagokról. Hogyan kerülnek a szervezetbe, milyen betegségeket okozhatnak, és hogyan kerülhetjük el a leggyakoribb fajtáikat? Átnyálaztuk az ENSZ Környezeti Programja és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által közreadott jelentést.

A környezetből, a háztartási és ipari termékekből, az ivóvízből és táplálékból megszámlálhatatlan vegyület kerül a szervezetünkbe. Ezek részben természetes eredetűek, ám jórészt szintetikusak, és csak kevésről tisztázott pontosan, milyen hatást gyakorolhatnak a hormonrendszer finom egyensúlyára.

Tovább olvasom a cikket >>
viztisztito_a_tiszta_vizert.png

AZT HISZED TUDOD, MIT ISZOL?

Ismerd meg a 10 legsokkolóbb tényt a csapvizről. 10 tényt, amiről senki nem beszélt még neked (nem véletlenül). 10 tényt, amivel minden egészségtudatos családnak tisztában kell lennie.

Érdekel a 10 tény!

maunawai_premium_hater.png

MAUNAWAI®

PI-víztisztító készülékek

Egészéges PI-víz, 8 Ft/liter áron cipelés nélkül!

 

fb_kini_konyha_hu.jpg

 

fb_kini_reggel_hu.jpg

 


fb_kini_ital_hu.jpg

 

Tiszta víz főzéshez is

 


  

szennyezett-az-ivoviz-magyarorszag.jpg

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

 

ikon_checklist.pngMire figyelj? 

Csekklista víztisztító- vásárláshoz

ikon_poharviz.pngAz élet víze

Tudj meg többet a PI
vízről!

  

Maunawai szurovizsgalati eredmenyek_2017_forma-1.jpg

 

Maunawai szűrővizsgálati eredmények

 

Rólunk mondták: 

 

Kedves Péter, Minden rendben volt az összeszereléssel, és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Oly annyira,hogy szükségünk is volna még egy ugyanilyen készülékre a szüleim részére.

Szabó Erika - Szentendre

A vízlágyító teszi a dolgát, teljesen jól működik, Személyes tapasztalatom, hogy azóta nekem nem viszket a bőröm fürdés után. A vízkő szinte eltűnt a csaptelepekről is. A Maunawai KINI víztisztító kancsó abszolút tökéletes. Nem tudom, hogy ez mitől van, de amióta megvan csak ezt a vizet iszom. Amikor még palackos vizet ittam/ittunk, rendszeresen kívántam és ittam a különböző szörpöket, azóta semmit és a szénsavas vizet sem kívánom. Szóval összességében abszolút elégedett vagyok mindegyikkel!

Mészáros Norbert - Tolna

Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, több páciensem és tanítványom mondta, hogy ilyet fognak rendelni ők is....

Szeri Zsolt - Bio Way Future Kft.

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

Köszönjük a MAUNAWAI termékcsalád Quelle PiPrime K2 víztisztító berendezését. Tökéletes vizet készít. Nagyon jó ízű. Sokkal szívesebben iszunk vizet. Pedig nekünk nem csapvízből kell, hanem kút vízből. Az üveg tartállyal tökéletes és nagyon szép.

Brassai Tamás - Pákozd

 

 

Maunawai KINI_1_ hossztávú teszt.png

 

Maunawai KINI szűrőkancsó hosszútávú teszt

Már a második kancsó vízet fogyasztom !!!!! a szűrt vízet simán nyelem olyan selymes és itatja magát ! a frissen kiengedett....

Huszár Lászlóné

A vízlágyító teszi a dolgát, teljesen jól működik, Személyes tapasztalatom, hogy azóta nekem nem viszket a bőröm fürdés után. A vízkő szinte eltűnt a csaptelepekről is. A Maunawai KINI víztisztító kancsó abszolút tökéletes. Nem tudom, hogy ez mitől van, de amióta megvan csak ezt a vizet iszom. Amikor még palackos vizet ittam/ittunk, rendszeresen kívántam és ittam a különböző szörpöket, azóta semmit és a szénsavas vizet sem kívánom. Szóval összességében abszolút elégedett vagyok mindegyikkel!

Mészáros Norbert - Tolna

További vélemények a Maunawai víztisztítóról

Adószám: 23561441-2-43
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

jancsik.peter@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés