Tudományos, és vizsgálati jelentések, háttérinformációk


A csapvíz különlegesen erős átalakítása: MAUNAWAI PI- víz. Belső intézeti jelentés, Stuttgart, 2009 január 30.

 

Berthold-Heusel_v.jpgSzerző: Berthold Heusel, Stuttgart A légi és űrrepülési konstrukciók statikájával és dinamikájával foglalkozó intézet, Universität Stuttgart
Egy megvizsgált vízfeldolgozó készüléknél a kísérlet során a vízcseppekről készült képeken teljes átstrukturálódás volt megfigyelhető. A MAUNAWAI PI- víztisztító rendszer a vizet egy speciális kerámiaszűrőn és a kókuszdió héjából készített aktívszén-szűrőn vezeti keresztül. Ezután a vízkülönböző szűrőrétegeken halad át, melyek többek között korallból és halszálkából álló összetevőket, illetve japán hegyi kristályokat tartalmaznak.
Vízcsepp vizsgálat_Stutgart.jpg
Az eredmény egy, a Boden-tó vizétől jelentősen eltérő, centrikus gyűrűszerkezetű víz lett, melynek a közepén jellegzetes kristályformák jelennek meg.

Részletek, sajnos csak németül >>


 

Dr. rer.nat. Stefan Lanka (virológus, molekulár-biológus,
a WissenschafftPlus Magazin tulajdonosa).

 

StefanLanka.JPG

Testünk túlnyomó részt vízből áll, ebből adódóan nagy fontossággal bír, hogy a víz, amit nap mint nap magunkhoz veszünk, lehetőség szerint tiszta legyen, és olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint a sejtünkben „ÉLŐ” víz.

A víz más elemekhez képest erősebb memóriával rendelkezik, és hatással van rá, hogy milyen anyagokkal és sugárzásokkal lép kapcsolatba – ezek ugyanis nyomot hagynak maguk után a vízben. Ez az emlékezet, vagyis ezek a nyomok fotográfiai eszközökkel és elektromágneses mérések révén láthatóvá válnak.

A víz esetében nem csupán a kémiai és fizikai tisztaságról kell beszélni, hanem nagy fontossággal bír a bio- hasznosíthatósága, vagyis éltető mivolta. Másképpen kifejezve az élő szervezettel való kompatibilitásáról van szó.
Ebben egészen egyedülálló a Maunawai PI-víztisztító rendszer, amely három elv nyomán, áram felhasználása nélkül tisztítja a vizet.
Már több mint tíz éve folytattam kutatásaimat olyan víz fellelésére, amely ízletes számomra, és nem vegyszerekkel és különféle sugárzásokkal terhelik a szervezetemet, mindezeken felül a vesémnek is jót tesz.

Egy olyan ivóvizet, ami vitalizál és a kiválasztás folyamatát egyértelműen megkönnyíti.
Ekkor rátaláltam! Addig nem nyugodhattam, míg különféle vizsgálatok révén le nem teszteltem, a vizet szolgáltató eszköz működési elvéhez kapcsolódó kutatásokat áttanulmányoztam.

A Japánban kifejlesztett, a természet működését követő szűrő és információstechnikai vívmány neve Maunawai víztisztító rendszer, amelyet a hétköznapi használatra is tökéletesítettek. A vízről alkotott álmom így valóra vált! – Stefan Lanka


 

Mag. Dr. Walter Hannes Medinger (Bio-és kvantumfizikus, az Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézetének vezetője – IIREC)


medinger.jpg(Bio-és kvantumfizikus, az Elektromágneses Összeférhetőség Nemzetközi Kutatóintézetének vezetője – IIREC)
…„A Maunawai PI- víz 22,5 Hz-nél mért erős rezonanciajele nem egy csekély szenzáció. Ez annak bizonyítéka, hogy ez a különleges minőségű víz a sejtekben található sejtvízhez hasonlítható”…
…„A korábbi értelmezések a Maunawai-víz rezonanciajeleire vonatkozóan azt a benyomást erősítik, hogy ez a víz különleges, biológiailag fontos tulajdonságokkal rendelkezik.‘‘

A vizsgálat részletei >>


 

Dr. Alexis Carrel (elnyerte a Nobel-díjat 1912-ben az orvostudomány - laboreljárás témakörében)

nobel-carrel.jpg„A sejt halhatatlan. Csupán a körülvevő folyadék van degeneratív folyamatoknak alávetve”.

„A sejt örök életének titka, a benne található folyadék rendszeres megújulása. Nem minden víz képes „örök élet” biztosítására. A biológiailag aktív sejtfolyadék és egy szokványos víz közötti különbség leginkább a fizikai strukturáltságukból, a molekulák térbeli elrendeződéséből adódik. A térbeli rendezettség felbomlása betegségekkel hozható összefüggésbe.”- Dr. Alexis Carrel

A tumorok kialakulása a víz (az intracelluláris vizet is beleértve) struktúrájának szétesése által történik. Ebből a „nem élő vízből” góc keletkezik az élő, kvázi-kristályos energetizált víz által körülfogva. Ez a folyamat folyamatosan arra készteti a sejtet, hogy tovább osztódjon, melynek következtében burjánzó rákos fekély alakul ki.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Dr. Fereydoon Batmanghelidj: a dehidratáció okozza a legtöbb betegséget!

dr_Fereydoon Batmanghelidj.jpgA víz egészségre gyakorolt hatásáról, a dehidratációról, a vízivás fontosságáról, a víz szerepéről egészségünk megőrzésében és a gyógyításban, illetve a betegségek kialakulásáról a dehidratáció miatt egy iráni születésű orvos Dr. Fereydoon Batmanghelidj korszakalkotó felfedezéseket tett.

Dr. Fereydoon Batmanghelidj szerint a dehidratáció a mögöttes oka sok krónikus „betegségnek”. A víz, só és ásványi anyagok megfelelő bevitele megelőzheti a betegségek kialakulását, illetve visszafordíthat már megtörtént károsodásokat.

Az úgynevezett „modern” gyógyászat még mindig a vírusokat és a géneket hibáztatja a degeneratív állapotok nagy része miatt, és a gyógyszeripar dollármilliókat vesztene, ha az emberek a víz természetes gyógyító tulajdonságára támaszkodnának a drága és mérgező gyógyszerek helyett.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Dr. Lenkei Gábor – Orvosság helyett napi négy liter folyadék!

lenkei_foto_v.jpg

Betegségnek tűnő állapotok című előadásán bevallotta, valójában az a célja, hogy az embereket ráébressze arra, hogy bármilyen tünet esetén ne folyamodjanak azonnal orvossághoz, hanem figyeljenek arra, hogy fogyasszanak kellő mennyiségű folyadékot, és biztosítsák szervezetüknek a szükséges vitaminmennyiséget.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Makro és mikroelemek a vízben - SEMMELWEIS EGYETEM ETK Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék.

Dr Gilingerné.jpgAz ásvány- és gyógyvizek elfogyasztásánál, ivókúráknál az emésztőrendszerből történő felszívódás az első lépcsője annak, hogy a vízben lévő makro- és mikroelemek bekerüljenek az ember szervezetének anyagcseréjébe, és kifejthessék jellemző élettani hatásukat.

 

A biológiai hasznosulás fogalmát a táplálkozástudomány kiterjedten alkalmazza. A kifejezés magában foglalja a táplálék alkotóelemeinek emésztését, felszívódását, bekerülését az anyagcsere folyamatokba. A hasznosulás ezeken a jellemzőkön túlmenően bemutatja a fogyasztó élettani válaszát, a további fejleményeket. Ezért a hasznosulás a táplálkozástudományban részben a táplálék, vagy még átfogóbban az étrend sajátosságait jelenti, részben azokat a változásokat, amelyek eredményeként az összetevők megközelíthetővé válnak az emberi biológiai folyamatok számára, valamint a fogyasztó reakcióját.

A víz vonatkozásában jelentős eltérés, hogy kimaradnak az emésztési folyamatok, az elemek általában valódi oldatban, vagy kolloid rendszerekben, de mindenképpen jól hozzáférhető formában vannak jelen.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Ezért igyál meg minimum napi 2 l vizet!

viz-a-szervezetben_b.jpgA folyadékigény felnőttek esetében 20°C átlaghőmérsékletnél 2 liter/nap, 30°C- nál 3 liter/nap, 40°C-nál legalább 4 liter/nap, ami fizikai aktivitás, sport során és a hőség hatására tovább nőhet. Ebbe természetesen a táplálékunkkal elfogyasztott víz is beleszámolható.

Agyunknak 85 százaléka, tüdőnknek és veséinknek 80 százaléka, a vér 79 százaléka, szívünk 77 százaléka, a máj és az izmok 73 százaléka, a bőrnek 71 százaléka, és talán meglepő, de csontjaink 22 százaléka és a fogak 10 százaléka áll vízből.

Tovább olvasom a cikket >>


 

Baktériumok az ivóvízben E.coli - Escherichia coli - baktérium. 

csapvi_e.coli.jpg

Amennyiben szennyezett ivóvízzel vagy fertőzött élelmiszerrel kerül a szervezetbe, hasmenést, hányást, bélgörcsöket okozhat.

A sejtek pálcika alakúak, 2 μm (mikrométer) hosszúak és 0,5 μm átmérőjűek. Normál körülmények között is előfordul a vastagbélben, ahol gyors osztódása révén kiszorítja a kórokozó baktériumokat.

Tovább olvasom a cikket >>


 

ENSZ jelentés a hormonrendszert megzavaró szintetikus vegyületekről.

20130222-hormonrendszert-megzavaro-vegyuletek-bpa-biszfenol-a.jpgMinden eddiginél alaposabb felmérés készült a környezetünkben lévő veszélyes anyagokról. Hogyan kerülnek a szervezetbe, milyen betegségeket okozhatnak, és hogyan kerülhetjük el a leggyakoribb fajtáikat? Átnyálaztuk az ENSZ Környezeti Programja és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által közreadott jelentést.

A környezetből, a háztartási és ipari termékekből, az ivóvízből és táplálékból megszámlálhatatlan vegyület kerül a szervezetünkbe. Ezek részben természetes eredetűek, ám jórészt szintetikusak, és csak kevésről tisztázott pontosan, milyen hatást gyakorolhatnak a hormonrendszer finom egyensúlyára.

Tovább olvasom a cikket >>
viztisztito_a_tiszta_vizert.png

AZT HISZED TUDOD, MIT ISZOL?

Ismerd meg a 10 legsokkolóbb tényt a csapvizről. 10 tényt, amiről senki nem beszélt még neked (nem véletlenül). 10 tényt, amivel minden egészségtudatos családnak tisztában kell lennie.

Érdekel a 10 tény!

maunawai_premium_hater.png

MAUNAWAI®

PI-víztisztító készülékek

Egészéges PI-víz, 8 Ft/liter áron cipelés nélkül!

 

fb_kini_konyha_hu.jpg

 

fb_kini_reggel_hu.jpg

 


fb_kini_ital_hu.jpg

 

Tiszta víz főzéshez is

 


  

szennyezett-az-ivoviz-magyarorszag.jpg

Több mint 300 településen mintegy 800 ezer ember még mindig arzénes vizet iszik!

 

ikon_checklist.pngMire figyelj? 

Csekklista víztisztító- vásárláshoz

ikon_poharviz.pngAz élet víze

Tudj meg többet a PI
vízről!

  

Maunawai szurovizsgalati eredmenyek_2017_forma-1.jpg

 

Maunawai szűrővizsgálati eredmények

 

Rólunk mondták: 

 

Kedves Jancsik Péter! Ismételten megkeresem Önt, mivel lassan letelik az 1 év amióta megvásároltam a PIPrime K8 tipusú víztisztító készüléket. A készülék remek ,nem iszunk más vizet ( még a kutyánk is ezt issza ), nagyon érezzük a különbséget ha máshol kell vizet fogyasztanunk. Valahogy a testünk-lelkünk is más, bár jógázunk is de ez még jobb így. Levelemhez csatolom azt a szűrőcsere csomagot amit most meg szeretnék rendelni.

Takácsné Telek Erika - Hatvan

Harmadik hete, hogy nem vásárolunk ásványvizet. Ez kb. 15000 Ft megtakarítást jelentett. Napi 6 palack Szentkirályi 120 Ft / palack átlagárral számolva. Nyáron ennek a mennyiségnek a duplája is elfogyott. Arról nem is beszélve, hogy a bevásárlások alkalmával nem kell ezt a vízmennyiséget hazacipelni. Az összes ásványvíznek van egy jellemző íze, ami alapján nem tudnám beazonosítani őket, de mellékízük van. A csapvíz íze mindig változó. A fogyasztása néha egy kis mellékízzel, néha meg kifejezetten kellemetlen ízzel párosul. Azt, hogy mit szűrt ki a készülék a csapvízből három hét alatt, a csatolt kép szemlélteti. A kicsomagolt kerámia szűrő felülete hófehér volt. Mára a szennyeződés egy összefüggő sárgás bevonatot képez. A Pí viz a semleges ízével kifejezetten finom, a fogyasztása kellemes. A készülék beüzemelése a szállítás napján megtörtént. Azóta a gyerekek minden nap ezt viszik az iskolába. A feleségem és én is ezt fogyasztjuk a munkahelyünkön. Gondolkodunk nagyobb, 1 literes műanyag flakonok vásárlásán. Különösebb élettani hatását nem tapasztaltunk idáig. Bár a 16 éves fiam azt mondja, hogy az órákon jobban tud koncentrálni és aktívabban vesz részt rajtuk. Ezt már több tanár is észre vette. Néhány barátunk is fogyasztott a vízből. Mindenki finom ízűnek tartotta. Édesanyám két éve használ egy másik típusú nem Pí víz szűrő készüléket. Neki is jobban ízlik a mi vizünk. Azt mondja, hogy nincsen mellékíze, mint az ő tisztított vizüknek. Röviden ennyi a tapasztalatunk, elmondhatom, hogy a vásárlást nem bántuk meg. A vizet szívesen isszuk, az íze kellemes. A készülék 7-8 hónap alatt vissza hozza az árát és biztosak lehetünk abban, hogy az így fogyasztott élő víz egészségesebb, mint az idáig használtak.

Garamszegi József - Budapest

Már a második kancsó vízet fogyasztom !!!!! a szűrt vízet simán nyelem olyan selymes és itatja magát ! a frissen kiengedett....

Huszár Lászlóné

Nagyon elégedett vagyok a Pi-víztisztítómmal, olcsó a fenntartása, finom és egészséges vizet ad. Korábban kisfiamnak a horror árú babavizeket vettem, a Pi-vízzel sokkal olcsóbban jövünk ki!!

Tóthné Szalay Bori - Budapest

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

 

 

Maunawai KINI_1_ hossztávú teszt.png

 

Maunawai KINI szűrőkancsó hosszútávú teszt

Kedves Jancsik Péter! Ismételten megkeresem Önt, mivel lassan letelik az 1 év amióta megvásároltam a PIPrime K8 tipusú víztisztító készüléket. A készülék remek ,nem iszunk más vizet ( még a kutyánk is ezt issza ), nagyon érezzük a különbséget ha máshol kell vizet fogyasztanunk. Valahogy a testünk-lelkünk is más, bár jógázunk is de ez még jobb így. Levelemhez csatolom azt a szűrőcsere csomagot amit most meg szeretnék rendelni.

Takácsné Telek Erika - Hatvan

Első sorban édesanyám miatt vásároltam meg a Maunawai Pi-víztisztító készüléket. Ő 72 éves, és egy hosszú betegség okán nagyon leromlott az állapota. Nem volt étvágya, rohamosan fogyott. Egy betegtársa ajánlotta a PI vizet. Mióta anyu ezt issza, visszatért az étvágya, idönként már a kertbe is kimegy kapálgatni úgy, mint régen....

Keményné Magdi - Békéscsaba

További vélemények a Maunawai víztisztítóról

Adószám: 23561441-2-43
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

jancsik.peter@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés