EcoWater eVolution vízlágyítók - válaszd a legjobbat!

Az EcoWater Systems a világ háztartási vízlágyító gyártóinak élvonalába tartozik, de ajánlatunkban szerepelnek és ipari megoldások is. Az EcoWater több mint 90 éve nyújt innovatív megoldásokat, minőségi termékeket és kiváló szolgál tatásokat lakossági felhasználók millióinak világszerte. Az EcoWater Systems a Berkshire Hathaway Company pénzügyileg stabil leányvállalata, a The Marmon Group csoportnak tagja.

 

ecowater_evolution_banner.jpg

 

EcoWater eVOLUTION vízlágyítók - Jobb. Okosabb. Kiemelkedőbb.

Továbbfejlesztettük a legjobb technológiánkat, hogy biztosítsuk a megérdemelt kényelmet Önnek és családjának. A jelenleg elérhető legintelligensebb eVOLUTION vízlágyítókat úgy terveztük meg, hogy azok felügyeletmentes, biztonságos és megbízható otthoni segítségek legyenek.

 

Bízd magad a világ egyik legnagyobb vízlágyító gyártójára

Az EcoWater eVOLUTION vízlágyítók a legjobb megoldást nyújt ják az egész család számára.

 

  Tovább az EcoWater eVolution vízlágyítókhoz

 


 

EcoWater eVolution okos Technológia

 

 • EcoWater-WiFi.jpgAz EcoWater egyedülálló okos vízlágyító technológiája a piac leggazdaságosabb megoldását kínál ja Önnek. Készülékeink hatékonysága mind a só, mind a vízfogyasztás tekintetében kiemelkedő: egy hagyományos vízlágyítóhoz képest évente akár 75%- kal kevesebb költséget termelnek! A beruházás pillanatok alatt megtérül. 

 

EcoWater eVolution Az Ön nyugalmáért.

 

 • Szabadalmaztatott és kivételesen tartós Az EcoWater vízlágyítók minimális mennyiségű mozgó elemet tartalmaznak és gyártásuk során szinte kizárólag korróziómentes anyagokat használunk, így kevésbé használódnak el vagy rongálódnak meg. Az olyan szabadalmazott eljárásoknak köszönhetően pedig, mint a Teflon borítású tárcsák vagy az ellenáramú sóléfelszívásos regenerálási folyamat, biztosítjuk a termék maximális hatékonyságát és megbízhatóságát. 

 

EcoWater eVolution összetett szolgáltatás a teljes kényelemért

 

 • Tevékenységünk során a hosszú távú ügyfélkapcsolatokra összpontosítunk és teljes körű szolgáltatást nyújtunk, személyre szabott megoldásoktól a szakszerű beszerelésig és karbantartásig. Az Ön kényelméért.

 

EcoWater eVolution - Élvezze a legjobb technológiát!

 

 • eVOLUTION Boost és Power.jpgA gondosan megtervezett Compact, Boost és Power modellek minden igényt kielégítenek.
 • A Compact, Boost és Power modellek tervezése során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy az ideális mérethez a megfelelő teljesítmény és áramlási sebesség párosuljon
 • ezt speciális nyomáscsökkenés-gátló és áramlási sebesség növelő szelepekkel értük el. 
 • Ezen felül a kiváló minőségű anyagok felhasználásának és a rendkívül esztétikus formatervezésnek köszönhetően az EcoWater méltó dísze lehet otthonodnak.

 


  

 • Okos: Intelligens mennyiségvezérlés A vízlágyítót egy intelligens szoftver vezérli, mely automatikusan az aktuális vízfogyasztáshoz igazítja a készülék optimális beállításait

 

 • Takarékos: Speciális kvarchomok alap a Boost és Power berendezéseknél javítja a víz áramlást a gyantaoszlopon és optimalizálja a magas minőségű gyanta ioncserélő kapacitásának teljes kihasználását.

 

 • Biztonságos: Száraz só-oldó tartál. A só-óldó tartály száraz marad a regenerálási ciklusok között, így nem jönnek létre a vízlágyító működését zavaró só-hidak, és csökken a baktériumok megtelepedésének kockázata.

 

 • Intuitív: Részletes információkat tartalmazó nagy kontrasztú grafikus kijelző A kijelző segítségével könnyen leolvashatók a legfontosabb adatok, mint pl. a fennmaradó kapacitás és só, vízfogyasztás, továbbá a vízlágyító készülék működésére és a regenerációs ciklusra vonatkozó információk.

 Ecowater_evolution_kijelzo.jpg

 

 • Kényelmes: A só szintjének automatikus érzékelése és tartály háttérvilágítás A só szintjét egy valós idejű érzékelő ellenőrzi, mely automatikusan beállítja a legjobb teljesítményhez szükséges paramétereket. A további kényelmet a sótartály felnyitásakor felgyulladó világítás biztosítja. A Compact modelleknek levehető a fedele, míg a Boost és a Power modellek felnyitható fedéllel rendelkeznek.

 

  Tovább az EcoWater eVolution vízlágyítókhoz


 

EcoWater eVolution WIFI – vízlágyító

 

Az eVOLUTION vízlágyítók a Wi-Fi technológia segítségével most még könnyebbé teszik a rendszer és a vízfogyasztás ellenőrzését.

Egy okos telefon, egy laptop vagy egy számítógép segítségével gyakorlatilag bárhonnan nyomon követheted.

 

WiFi.jpg


EcoWater eVolution - Biztonság és Interaktivitás


Egy egyszerű és biztonságos online kezelőfelület villámgyors hozzáférést biztosít a berendezés paramétereihez, mely lehetővé teszi a só kifogyásig hátralévő napok számának, a ciklus ütemtervének, a vízhasználatnak, az aznapi vízhasználatnak és a rendelkezésre álló vízmennyiségnek a megjelenítését. Bárhonnan beindíthatod a regenerálást és megváltoztathatod a beállításokat!

 

 • Hydrolink Plus® sms vagy e-mail segítségével (kizárólag amennyiben Te azt kéried!) emlékeztetőt küld, amikor a só szintje a beállított érték alá csökken és után kell tölteni.
 • További figyelmeztetést küldhet az olyan eseményekről, mint pl. az általános vízfogyasztási küszöb feletti fogyasztás észlelése.
 • A figyelmeztetéseket személyre szabhatod az online kezelőfelület segítségével.
 • Az eVOLUTION vízlágyítók WiFIi kapcsolat nélkül is tökéletesen működnek, az a teljesítményükre nincs hatással.

 

(**) A kapcsolat a személyes Wi-Fi hálózattól függ. Nyilvános Wi-Fi hálózat segítségével nem vehető fel a kapcsolat.Az EcoWater eVolution vízlágyító készülék használatának előnyei

 

A kemény víz nagy mennyiségben tartalmaz olyan ásványi anyagokat, mint a kalcium, magnézium és a vas. Ezek számos problémát okozhatnak, többek között vízkőlerakódást, ami csökkenti az háztartási gépek hatékonyságát és lerövidíti az élettartamukat, továbbá a mosó és tisztítószerek hatóereje is kisebb lesz.

 

 • Az EcoWater vízlágyító kivonja a vízből a fölösleges kalciumot és magnéziumot, így használatával a fent említett gondok megelőzhetők.

 

EcoWater-ERR-3500-wifi.jpg

 

 • Vízvezetékrendszer védelme: akár 20% al is csökkenhet az energiaveszteség (óvja a fűtőberendezéseket, a vízvezetékeket a lerakódó kazánkőtől) A vízkő eltömíti a csöveket, zuhanyrózsákat és csaptelepeket, ami a vízáramlás és a víznyomás csökkenéséhez vezet.
 • Kevesebb mosószer: akár 60%-al* is kevesebb mosószer, szappan és sampon is elegendő ugyanannak a hatásnak az eléréséhez! Igazán környezetbarát megoldás!
 • Kevesebb energiafogyasztás. Nincs többé vízkőlerakódás a vízforraló, mosogatógép, mosógép vagy kávéfőző fűtőszálain, így az eszközök megőrzik hatékonyságukat.
 • Kevesebb szappanlerakódás a fürdőszobában, és a ruhák is puhábbak illatosabbak lesznek
 • Fényes, tiszta edények, csillogó evőeszközök és poharak

 

A lágy víz előnyei - Kényelem és egészségvédelem

 

 • Egészség és szépségápolás. Őrizd meg hajad és bőröd eredeti finomságát, ruganyosságát és fényét. Rendkívül előnyös érzékeny bőrűek számára.
 • Kíméletes a ruhákkal és fehér neműkkel. A kemény víz hatására a mosott ruha merev, durva tapintású lesz. Őrizd meg színes ruháid fényét és élvezd tovább a világosabb és lágyabb színeket.
 • Ízletesebb kávé és tea. A lágy és megtisztított vízben jobban érezhetők az aromák.
 • Könnyebb takarítás. Nem hagy többé nyomot a víz az üvegen evőeszközökön, edényeken vagy a konyhai és fürdőszobai felületeken.


Élvezd a lágyvíz előnyeit az egész házban, ez a legoptimálisabb megoldás Neked!

 


 

A vízlágyítót a bejövő hidegvíz vezetékre kell telepíteni a vízóra utáni szakaszon, így a lágyvíz a ház minden helyiségében hozzáférhető

 

Az EcoWater vízlágyító készülék – okos vezérlésének köszönhetően - automatikusan, takarékosan működik és minimális a felhasználói beavatkozás. WIFI egységének köszönhetően a világon bárhonnan elérhető a készülék telefonos applikáción keresztül.

 


 

  Tovább az EcoWater eVolution vízlágyítókhoz

 


 

Ecowater_eVolution_piviztisztito.jpg

 

eVOLUTION_méretek_HU_k.jpg

 

 

EcoWater_Comfort_lagy_viz_az_egesz_hazban_optimized.jpg

WiFi.jpg 

 

CINTROPUR_NW25_piviztisztito_optimized.jpg

 

Rólunk mondták: 

Kedves Péter, Minden rendben volt az összeszereléssel, és nagyon-nagyon elégedettek vagyunk. Oly annyira,hogy szükségünk is volna még egy ugyanilyen készülékre a szüleim részére.

Szabó Erika - Szentendre

Köszönöm a gyorsaságot és a precizitást. Tegnap már meg is kaptam a csomagot hiánytalanul....

Nánási Imre - Dorog

Az edzőm ajánlotta a pi-vizet. 25 kilót már fogytam, de maradt még rajtam pár kiló felesleg, ami sehogy se akart lemenni. A pi-víz rendbe tette az anyagcserémet, és csak 3 kiló választ el...

Kiss Tamás - Budapest

 


 

Lágy víz az egész házban. a lágy víz előnyei:

 

vizlagyito_zuhanyzas egy elmeny.jpg

 

 • Hidratált és fényes haj. Lágy, sima bőr.
 • A textíliák hatékonyabb mosása és öblítése, így azok lágyabbak lesznek, és nem veszítik
 • el színüket. Akár 60%-al kevesebb mosószer felhasználás.
 • A szaniterek és szerelvények tisztaságának könnyebb elérése a szappan és a vízkőkiválások
 • csökkentésével.
 • Cseppmentes és foltok nélküli tökéletesen elmosott edények. Jobban csillogó tányérok,
 • még átlátszóbb poharak.
 • Fűtési és vízmelegítési költségek megtakarítása, köszönhetően az akár 20%-al
 • nagyobb hatékonyságnak.
 • A vízzel érintkező háztartási berendezéseinek hosszabb élettartama, az eszközök és a
 • vízvezeték vízkő elleni védelme miatt.

 


  Ecowater_eVolution_piviztisztito.jpg

 

EcoWater_certifikáciok.jpg

 

valaszd_az_ecowater_Comfortot_web_optimized.png

 

Rólunk mondták: 

A vízlágyító teszi a dolgát, teljesen jól működik, Személyes tapasztalatom, hogy azóta nekem nem viszket a bőröm fürdés után. A vízkő szinte eltűnt a csaptelepekről is. A Maunawai KINI víztisztító kancsó abszolút tökéletes. Nem tudom, hogy ez mitől van, de amióta megvan csak ezt a vizet iszom. Amikor még palackos vizet ittam/ittunk, rendszeresen kívántam és ittam a különböző szörpöket, azóta semmit és a szénsavas vizet sem kívánom. Szóval összességében abszolút elégedett vagyok mindegyikkel!

Mészáros Norbert - Tolna

Köszönöm a gyorsaságot és a precizitást. Tegnap már meg is kaptam a csomagot hiánytalanul....

Nánási Imre - Dorog

 

CINTROPUR_ipari_szűrő_banner_optimized.jpg

 

Adószám: 23561441-2-07
Bankszámla: Raiffeisen Bank
12011739-01373191-00100002

SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU62 1201 1739 0137 3191 0010 0002

info@piviztisztito.hu

Tel.: 06 20 447 1677

 maunawai_logo_hu.pngA GeoMag Water Kft. a Maunawai PI víztisztító készülék kizárólagos magyarországi forgalmazója.

2462 Martonvásár, Szent László út 5.

 

Impresszum Adatvédelmi Tájékoztató | Általános Szerződési Feltételek 

 Fizetési és Szállítási Feltételek I Elállási Jog I Vásárlók Jogai - Tájékoztató

Honlapkészítés